![]() |
Nvidia - ustawienie rozdzielczości - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Nvidia - ustawienie rozdzielczości (/nvidia-ustawienie-rozdzielczosci-11296-t) |
Nvidia - ustawienie rozdzielczości - WISIN - 13.11.2010 14:27 Witam mam o to taki mam podłączony komp pod telewizor i nie mogę ustawić rozdzielczości , chciałbym na monitorze mieć 1680x1050 a na tv byleby jak najlepszy obraz , bo jak robię klonowanie obrazu za pomocą klawiszy "Windows +P" to mi się zmienia ekran na monitorze i jest za duży obraz , program TVtool u mnie nie działa. RE: Nvidia - ustawienie rozdzielczości - ihatebuffering - 13.11.2010 18:59 Nie rozumiem nic z tego co napisałeś. Masz jednocześnie podłączony monitor i TV do jednego PC? I chcesz mieć na nich inne rozdzielczości tak? RE: Nvidia - ustawienie rozdzielczości - Portator - 14.11.2010 07:39 Witaj. Otwórz proszę Panel sterowania\Wszystkie elementy Panelu sterowania\Ekran\Rozdzielczość ekranu i w oknie ( jak obok ) ustaw dla każdego wyświetlacz osobno.[attachment=1803] |