![]() |
ROZLANCZANIE NETA (IRYTUJACAY ZOLTY KRZYZYK) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: ROZLANCZANIE NETA (IRYTUJACAY ZOLTY KRZYZYK) (/rozlanczanie-neta-irytujacay-zolty-krzyzyk-11120-t) |
ROZLANCZANIE NETA (IRYTUJACAY ZOLTY KRZYZYK) - drybsu - 06.11.2010 23:33 witam moze sie powtorze (ale nie do konca) bo wszyscy maja taki problem przy uzyciu rutera a ja lacze sie bezposrednio za posrednictwem kabla ii problem jest tego typu ze rozlancza mi co chwile neta;/ nie wiem kompletnie o co b na XP hulalo wszystko okey co pare min czasem co parenascie wyskakuje "irytujacy zolty krzyzyk" przy ikonce polaczenia internetowego prosze o HELP! ![]() dodam ze jest urzytkownikiem sieci osiedlowej o stalym ip i posiadam karte sieciowa typu broadcom RE: ROZLANCZANIE NETA (IRYTUJACAY ZOLTY KRZYZYK) - Marys - 07.11.2010 03:14 może tak na początek zainstaluj/ przeinstaluj sterowniki karty sieciowej, może warto byłoby zadzwonić do osoby odpowiedzialnej za neta bo to też coś tam może się dziać. Jeżeli nic nie pomoże pisz, będziemy myśleć dalej ![]() RE: ROZLANCZANIE NETA (IRYTUJACAY ZOLTY KRZYZYK) - andrew-jar - 07.11.2010 11:32 Witam Zmień typ sieci z publicznej na firmową. Odinstaluj protokół TCP/IPv6. Pozdrawiam |