Sieć niezidentyfikowana - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Sieć niezidentyfikowana (/siec-niezidentyfikowana-11100-t) |
Sieć niezidentyfikowana - sulo - 05.11.2010 23:44 Witam kupiłem dzisiaj Router RT-N10 wszystko podłączyłem i skonfigurowałem jak podała instrukcja, internet na PC działa super ale na Lapie jak próbuje połączyć przez WiFi wyskakuje "Sieć Niezidentyfikowana" Jestem trochę zielony w tych sprawach i wyciąg z CMD "ipconfig/all" mam skopiować z PC czy z Lapa ? Z góry dziękuje za odpowiedź. RE: Sieć niezidentyfikowana - ihatebuffering - 05.11.2010 23:48 Zapoznaj się z: Niezidentyfikowana sieć (tutorial) RE: Sieć niezidentyfikowana - andrew-jar - 06.11.2010 10:35 Witam Na początek zresetuj zaporę systemu Windows. Cytat:Odłącz komputer od sieci, wejdź w Panel Sterowania -> Zapora systemu Windows -> Włącz lub wyłącz Zaporę systemu Windows i tam zaznacz obydwie opcje Wyłącz Zaporę systemu Windows (niezalecane). Jeżeli reset nie pomoże, wtedy wykonaj: Cytat:Zrób kopię rejestru, zapisz ją. (na wszelki wypadek) Pozdrawiam |