![]() |
Rozwiązany Problem ze zmianą rozdzielczości po zainstalowaniu sterowników Nvidia (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Rozwiązany Problem ze zmianą rozdzielczości po zainstalowaniu sterowników Nvidia (rozwiązany) (/problem-ze-zmiana-rozdzielczosci-po-zainstalowaniu-sterownikow-nvidia-rozwiazany-11064-t) |
Problem ze zmianą rozdzielczości po zainstalowaniu sterowników Nvidia (rozwiązany) - FunkyHouse - 04.11.2010 20:19 Witam serdecznie Kupiłem dzisiaj Gothica 2, lecz na samym wstępie były z nim problemy( błąd tekstur, zawieszenia itp) tak więc postanowiłem zaktualizować sterowniki do najnowszej wersji. Po zainstalowaniu ich przy zmianę rozdzielczości np 1024x768 obraz nie jest dopasowany tak jak na załączonym pliku. Jak więc zrobić aby rozdzielczość dopasowała się do monitora i nie było tego typu sytuacji? ![]() Uploaded with ImageShack.us RE: Problem ze zmianą rozdzielczości po zainstalowaniu najnowszych sterowników Nvidia - borowik - 04.11.2010 21:56 Zobacz czy ze sterownikami masz taki programik Nvidi (w tym programie możesz miedzy innymi zmienić rozdzielczośc, podkręcić kartę, wydajność itp) może to pomoże a jak nie, może masz taki "Guzik" na monitorze który auto dopasowuje rozdzielczość. Mi to działa zmieniłem na inną rozdzielczość dałem auto i wszystko gra RE: Problem ze zmianą rozdzielczości po zainstalowaniu najnowszych sterowników Nvidia - FunkyHouse - 04.11.2010 22:30 Dobra problem rozwiązany. Wystarczyło zaznaczyć i odznaczyć autodopasowanie w panelu Nvidi ![]() ![]() RE: Problem ze zmianą rozdzielczości po zainstalowaniu najnowszych sterowników Nvidia - borowik - 04.11.2010 22:35 No widzisz ![]() |