![]() |
WMP nie odtwarza polskiego lektora w Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: WMP nie odtwarza polskiego lektora w Windows 7 (/wmp-nie-odtwarza-polskiego-lektora-w-windows-7-11022-t) |
WMP nie odtwarza polskiego lektora w Windows 7 - arto30 - 03.11.2010 15:42 Witam, Mam tego typu problem, że przy odtwarzaniu filmu BD9.DVD4ALL(Wideo w formacie AVCHD (.m2ts) w Win Media Player nie mogę włączyć polskiego lektora. W Nero jest opcja lektora i da się włączyć(ale kończy mi się okres próbny i nie będę go używał), natomiast w wmp nie ma takiej opcji, próbowałem już chyba wszystkiego. Podczas odtwarzania filmu ładuje się tylko zainstalowany AC3 Filter. Może ma to związek z jakimś brakiem uprawnień do pliku? Nie mam już na to pomysłu, Proszę o Pomoc! RE: WMP nie odtwarza polskiego lektora w Windows 7 - War_3_ - 03.11.2010 16:54 Nie przypominam sobie, żeby WMP obsługiwał taki format pliku. Radziłbym poszukać innego playera. Ew. Zainstaluj inną paczkę kodeków (najpierw usuń starą, żeby się nie gryzły). Ja na CCCP działam bardzo sprawnie. |