Nalepki na kobiecych zderzakach samochodowych - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: Nalepki na kobiecych zderzakach samochodowych (/nalepki-na-kobiecych-zderzakach-samochodowych-10895-t) |
Nalepki na kobiecych zderzakach samochodowych - LadyInBlue - 29.10.2010 11:26 Samochód wyzwolonej kobiety Tak wielu mężczyzn... a tak niewielu może sobie na mnie pozwolić. Następna huśtawka nastroju za 6 minut. Nikt nie wie że nie noszę bielizny. Jestem zajęta. A Ty jesteś brzydki. Miłego dnia. Jeśli patrzyłam na Ciebie jakbym była zainteresowana to i tak nie jestem. Nie martw się, to wyda Ci się perwersyjne tylko za pierwszym razem. Bóg uczynił nas siostrami, Prozac zrobił z nas przyjaciół. Nie traktuj mnie inaczej jeżeli chcesz mieć królewnę! Mam niedobór estrogenu i mam broń! Mężczyźni też mają uczucia! Ale... Kogo to obchodzi? Wszyscy mężczyźni to idioci. A ja chyba poślubiłam ich króla. Uwaga! Kierowca jest naturalną blondynką! Chciałabym być Barbie. Ta dziwka ma wszystko. Jeżeli jesteśmy tym co jemy, to jestem szybka, tania i łatwo dostępna. Nie startuj do mnie. Nie wygrasz. Jak może mi Ciebie brakować jeżeli nie chcesz odejść? Jeżeli pragniesz śniadania do łóżka, śpij w kuchni! |