Microsoft naprawia "czarny ekran śmierci" - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Microsoft naprawia "czarny ekran śmierci" (/microsoft-naprawia-czarny-ekran-smierci-10842-t) |
Microsoft naprawia "czarny ekran śmierci" - Monia.00 - 27.10.2010 15:09 Witam Mam podobny problem. zostawilam wlaczony komputer i po ok 2 godzinach gdy chcialam ponownie z niego korzystac pojawil sie czarny ekran. Dzieje ze tak za kazdym razem po zalogowaniu sie. Zamiast pulpitu pojawia sie czarny ekran. moge jedynie pracowac na drugim programie firmowym HP. skanowalam juz laptop myslac ze to moze wirus i nic. Nie mam pojecia jaka jest przyczyna. Przebywam teraz za granica i wole sama rozwiazac problem ( o ile to mozliwe) zanim zaniose laptop do seriwsu i zaplace 200 euro....wiem ze na stronie microsoft mozna pobrac narzedzie do naprawy czarnego ekranu smierci ale nie jestem pewna czy do mojego systemu ono pasuje. Sa tam narzedzie do Windows Vista Pack 1, pack 2, itp ja posiadam Windows 7 prosze o pomoc |