Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Odzyskiwanie z hasła Administratora - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f)
+--- Wątek: Odzyskiwanie z hasła Administratora (/odzyskiwanie-z-hasla-administratora-10712-t)

Odzyskiwanie z hasła Administratora - miki950 - 23.10.2010 23:04

Witam!
Jest to mój pierwszy post na tym forum i mam nadzieje, że uda mi się z wami rozwiązać mój problem.
Otóż mam laptopa z Win7 home premium i ojciec kupując mi go z 3 miesiące temu założył 3 konta. Administrator, ograniczone moje konto i ograniczone konto mojego brata. W ustawieniach przyblokował wszystko. Nie mam dostępu do cmd (odmowa dostępu), przy instalacji jakiegokolwiek programu potrzebuje hasło admina. Ale że za często nie używałem tego laptopa, to ojciec zapomniał hasła do 1 profilu z prawami admina.. Zniesmaczony Komputer stacjonarny się popsuł, a ja nie mam nawet jak zainstalować gadu gadu itd.. Ten laptop jest goły zupełnie z programów.. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc odczytać jego hasło, bądź nadać mi prawa administratora?!
Proszę o pomoc. Zakłopotany

RE: Problem z hasłem administratora - zdoniu91 - 23.10.2010 23:21

Windows Password Remover v7.0
poszukaj tego programu, wypal na płytke i niech Ci boot'uje z tej płyty.
Program dość łatwi w obsłudze usuwa hasła do wskazanych użytkownikówUśmiechnięty

ps. zalecana podstawowa znajomość języka angUśmiechnięty

RE: Odzyskiwanie z hasła Administratora - slawektor - 23.10.2010 23:25

Zobacz -> [urln=http://windows7forum.pl/odzyskiwanie-hasla-administratora-rozwiazany-t-3179.html]Odzyskiwanie hasła administratora [/urln]

RE: Odzyskiwanie z hasła Administratora - miki950 - 24.10.2010 00:42

Sprawdzę to i odpiszę czy zadziałało, bo wcześniej robiłem już coś z boot-owalną płytką z jakimś programem, ale gdy miał wyszukać dyski, bym mógł wybrać gdzie jest zainstalowany Windows, nie znalazł żadnego i nie wiem czy to nie jest jakaś kolejna blokada ze strony konta admina..

Edit:
Dzisiaj odpaliłem ten program i wystąpił błąd. Wszystko ładnie, nagrałem obraz i na początku ładował sie ten program, a potem error jak w załączniku, tylko że na samym dole w nawiasie mam (0xf78ce524, 0xc0000034, 0x00000000, 0x00000000).
Proszę o pomoc!
Sory za spam ,ale proszę o szybką pomoc.. Smutny

RE: Odzyskiwanie z hasła Administratora - Portator - 24.10.2010 16:59

Witaj. Może to będzie dobre rozwiązanie KLIK

RE: Odzyskiwanie z hasła Administratora - miki950 - 25.10.2010 18:36

Dzięki bardzo. Wszystko się udało. Wątpiłem w ten sposób gdyż już 2 programami przez boot-owanie próbowałem to zrobić, ale dopiero tym się udało.
Dziękuje i pozdrawiam! Uśmiechnięty