![]() |
Nie działają filmy online - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Nie działają filmy online (/nie-dzialaja-filmy-online-10709-t) |
Nie działają filmy online - lukistuki - 23.10.2010 19:20 Witam Mam taki problem: na stronach typu MegaVideo i filmy online filmy się nie wczytują. Pojawia się biały ekran w miejscu odtwarzania filmu. Gdy w tym miejscu klikam PPM pojawia się " Film niewczytany..." Mam wszystkie, najnowsze wtyczki Adobe, mam też drugi komputer, starszy, z Vistą i tam wszystko działa bez problemu. Co mogę z tym zrobić? Czy muszę zainstalować jeszcze jakąś wtyczkę? może potrzebne są kodeki? Proszę o pomoc. RE: nie działają filmy online - rocketbwoy - 23.10.2010 20:18 Po pierwsze: jaka przeglądarka ![]() RE: nie działają filmy online - lukistuki - 23.10.2010 20:21 (23.10.2010 20:18)rocketbwoy napisał(a): Po pierwsze: jaka przeglądarka Zwykły explorer i Google Chrome. Nie działa na obydwu. To samo jest i na Mozilli i w Operze. RE: nie działają filmy online - slawektor - 23.10.2010 20:39 Zainstaluj Javę. Instalowałeś tą wtyczkę -> [urln=http://www.dobreprogramy.pl/Windows-Media-Player-Plugin-dla-Mozilla,Program,Windows,12059.html]Windows Media Player Plugin dla Mozilla Firefox[/urln] RE: nie działają filmy online - lukistuki - 23.10.2010 20:56 Wszystko zainstalowane i cały czas to samo:-/ RE: Nie działają filmy online - Siauiost - 23.10.2010 21:45 Czasem winnymi takiej sytuacji są wszelkiego rodzaju wtyczki do przeglądarek i aplikacje blokujące reklamy, jak choćby Ad block i nne. Jeśli masz takowe zainstalowane to po prostu wyłącz blokowanie reklam na stronach z filmami online. RE: Nie działają filmy online - Nostromo - 24.10.2010 08:16 Do pobrania plików z filmem może być potrzebny dowolny klient Torrenta, np. µTorrent. Jeżeli nie masz to zainstaluj. RE: Nie działają filmy online - lukistuki - 25.10.2010 12:12 Dzięki za pomoc ![]() Racje miał Siauiost, wyłączyłem blokowanie reklam i działa ![]() |