Pasek narzędzi znika po każdym restarcie - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Pasek narzędzi znika po każdym restarcie (/pasek-narzedzi-znika-po-kazdym-restarcie-10659-t) |
Pasek narzędzi znika po każdym restarcie - logic123 - 22.10.2010 05:51 1. 2 dni temu zrobiłem formata (dołożyłem dysk i nowy 7) 2. jak zawsze zrobiłem sobie ikonki pokaz pulpit i okna z lewej strony ale po restarcie one znikają,, tak jakby pasek menu na dole nie pamietał ustawien dodam ze przed formatem miałem pasek ikonki pokaz pulpit i były zawsze. 3. pRzeszukałem fora różne i nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Ktoś zna rozwiązanie tego problemu znikającego paska narzędzi po kazdym restarcie?? pomocy bo wkurza mnie brak ikonki pp z lewej. RE: Pasekl narzędzi znika po każdym restarcie ?? pomocy - Portator - 22.10.2010 06:54 Witaj. Chyba czegoś nie rozumiem. Przecież na pasku zadań ( koło zegara ) jest przycisk Pokaż pulpit i nie trzeba robić dodatkowego paska narzędzi. RE: Pasek narzędzi znika po każdym restarcie - logic123 - 22.10.2010 13:03 wiem ze jest, jest także skrót w+d, ale chodzi o to ze zadnego nowego paska nie pamieta po restarcie, obojętnie czy jest to QuickLunch czy jakis inny stworzony przeze mnie, po restarcie wszystkie znikają. co robić? od czego to zależy? mam wyłączone UAC, zapisaną kompozycje i nic. |