![]() |
Prośba żony (16+) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: Prośba żony (16+) (/prosba-zony-16-10643-t) |
Prośba żony (16+) - LadyInBlue - 21.10.2010 14:31 Żona: Och... zrób to, proszę... Mąż: Daj mi spokój! Żona: To nie zabierze dużo czasu. Mąż: Rozbudzę się i potem nie będę mógł zasnąć. Żona: Ale ja bez tego nie zmrużę oka. Mąż: Kurna, dlaczego ty zaczynasz myśleć o tym zawsze akurat w środku nocy? Żona: Bo ja jestem Pani Gorąca głuptasku. Hihihi! Mąż: No jesteś. I to w najbardziej nieodpowiedniej porze doby! Żona: Gdybyś mnie naprawdę kochał nie musiałabym o to prosić. Mąż: Gdybyś ty mnie kochała, byłabyś bardziej wyrozumiała. Żona: Ty już mnie nie kochasz... Mąż: Ależ kocham cię, ale chcę spać, zapomnijmy o tym. Żona: (chlip-chlip) Mąż: No dobrze, zrobię to. Żona: No co ty? Po co ci latarka? Mąż: Czekaj... nie mogę trafić Żona: A niech mnie trafi... Macaj chłopie! Macaj!! Mąż: Mam! Zadowolona? Żona: Och, yes.....yes, kochanie! Mąż: Tyle wystarczy? Żona: Absolutnie, skarbie. Mąż: To teraz śpij... a od jutra - jak ci będzie gorąco, to sama sobie otwieraj okno! |