Windows 7 i GaduGadu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Windows 7 i GaduGadu (/windows-7-i-gadugadu-10609-t) |
Windows 7 i GaduGadu - Note - 20.10.2010 17:14 Witam otóż mam dziwny problem z systemem Windows 7, moja wersja GG nie działa stabilnie z systemem np: gdy komuś wysyłam wiadomość to w dymku pokazuje mi że ta osoba mi wysyła wiadomość i ogólnie działa inaczej niż na XP, wie ktoś jak rozwiązać ten problem ? Bo jeszcze kiedyś normalnie GG chodziło a teraz inaczej. RE: Windows 7 i GaduGadu - trick - 21.10.2010 15:24 Spróbuj uruchomić GG za pomocą takich programów jak Stefan czy AQQ. Może to pomoże RE: Windows 7 i GaduGadu - LadyInBlue - 21.10.2010 18:28 (20.10.2010 17:14)Note napisał(a): Witam otóż mam dziwny problem z systemem Windows 7, moja wersja GG nie działa stabilnie z systemem np: gdy komuś wysyłam wiadomość to w dymku pokazuje mi że ta osoba mi wysyła wiadomość i ogólnie działa inaczej niż na XP, wie ktoś jak rozwiązać ten problem ? Bo jeszcze kiedyś normalnie GG chodziło a teraz inaczej. Spróbuj z trybem zgodności: Kliknij PPM na ikonkę GG -> Właściwości -> Zgodność -> Tryb zgodności. Zaznacz Uuchom ten program w trybie zgodności z.... i wybierz listy np. XP SP3. Powinno pomóc RE: Windows 7 i GaduGadu - DamiaX - 21.10.2010 18:29 Ponieważ gg 10 nie działa dobrze z Windowsem 7. Zmień wersje gg |