Sposób na przywracanie systemu po restarcie? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Sposób na przywracanie systemu po restarcie? (/sposob-na-przywracanie-systemu-po-restarcie-10549-t) |
Sposób na przywracanie systemu po restarcie? - majkool - 19.10.2010 12:16 Witam, Czy jest możliwość na Windows 7 Ultimate, utworzyć funkcję przywracania systemu po restarcie komputera? Cytat:Przykładowo wgrałem system, wszystko skonfigurowałem, tworzę punkt przywracania, ustawiam, że ma się wykonać po każdym restarcie PC. Dodam iż może to być też opcja wirtualizacji systemu poprzez jakiś program. Dziękuję z góry za odpowiedź... RE: Sposób na przywracanie systemu po restarcie? - mm3005 - 21.10.2010 18:27 Chyba przycisk F8 uruchamia dodatkowe opcje. Przyciskaj ten przycisk po logo biosu a przed pojawieniem się włączaniem systemu. RE: Sposób na przywracanie systemu po restarcie? - majkool - 30.10.2010 05:05 Chyba mnie nie zrozumiałeś. Odświeżam... |