![]() |
Laptop>Komputer | Udostępnienie Połączenia | WiFi>LAN - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Laptop>Komputer | Udostępnienie Połączenia | WiFi>LAN (/laptop-komputer-udostepnienie-polaczenia-wifi-lan-10490-t) |
Laptop>Komputer | Udostępnienie Połączenia | WiFi>LAN - iwan213 - 14.10.2010 10:34 Witam! ![]() Na początek powiem ze jestem kompletnie zielony w sprawach typu komputer ![]() A wiec sprawa polega na ty ze gdy zawsze włączałem laptopa internet bezprzewodowy łączył się sam i miałem internet ![]() Moje karty sieciowe to : - Intel® WiFi Link 1000 BGN - Broadcom NetLink Gigabit Ethernet - Karta wizualnego miniportu WiFi firmy Microsoft ( podaje 3 bo nie wiem która będzie może przydatna ) Jak będzie coś jeszcze potrzebne to proszę pisać ![]() ![]() RE: Laptop>Komputer | Udostępnienie Połączenia | WiFi>LAN - andrew-jar - 14.10.2010 19:12 @iwan213 - podałeś bardzo mało ważnych danych. Podaj co mówi menadżer urządzeń, odczyt z ipconfig, a nawet co widzisz w Panelu sterowania\Wszystkie elementy Panelu sterowania\Centrum sieci i udostępniania. |