Łączenie z Internet ADSL - każdorazowe logowanie - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Łączenie z Internet ADSL - każdorazowe logowanie (/laczenie-z-internet-adsl-kazdorazowe-logowanie-10485-t) |
Łączenie z Internet ADSL - każdorazowe logowanie - toooomelo - 17.10.2010 17:18 Za każdym razem, gdy chcę połączyć się z internetem (Neostrada) muszę się zalogować, czego na XP-ku nie musiałem robić. Nazwę użytkownika zapamiętuje, ale hasła już nie. Co i jak zrobić, żeby ciągle nie wyskakiwało poniższe okienko? RE: Łączenie z Internet ADSL - każdorazowe logowanie. - stingear - 17.10.2010 17:27 Wchodzisz we właściwości i dajesz żeby nie wymagał loginu i hasła przy połączeniu, pozostawiasz tylko pokazywanie postępu podczas łączenia. RE: Łączenie z Internet ADSL - każdorazowe logowanie. - toooomelo - 17.10.2010 17:51 Zrobiłem to na początku. Chyba chodzi o to, co przedstawia poniższe zdjęcie. Niestety, dalej woła o hasło. RE: Łączenie z Internet ADSL - każdorazowe logowanie - marti_944 - 17.10.2010 19:04 Witaj! Zaznacz jeszcze opcję "Dowolny użytkownik tego komputera" w oknie logowania, może to coś da ? Pozdrawiam! RE: Łączenie z Internet ADSL - każdorazowe logowanie - toooomelo - 17.10.2010 19:44 (17.10.2010 19:04)marti_944 napisał(a): Zaznacz jeszcze opcję "Dowolny użytkownik tego komputera" w oknie logowania Nie pomogło. Po ponownym uruchomieniu komputera trzeba znowu podać hasło. RE: Łączenie z Internet ADSL - każdorazowe logowanie - marti_944 - 17.10.2010 20:19 Hmm... to może reinstal sterowników modemu pomoże ? Albo ew. utworzenie nowego połączenia z tymi parametrami... ? Dziwny przypadek, zaprawdę. |