![]() |
Rozwiązany Jak zlikwidować komunikat przy starcie systemu? (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Jak zlikwidować komunikat przy starcie systemu? (rozwiązany) (/jak-zlikwidowac-komunikat-przy-starcie-systemu-rozwiazany-10438-t) |
Jak zlikwidować komunikat przy starcie systemu? (rozwiązany) - worekowsa - 15.10.2010 20:24 Jak zlikwidować poniższy komunikat? ![]() Pojawia się od czasu gdy próbowałem zainstalować bezskutecznie BlueSoleil. RE: Jak zlikwidować komunikat przy starcie systemu? - bodziulla - 15.10.2010 20:27 Hej. Najlepiej będzie gdy start i w okienku wpiszesz msconfig. W zakładce uruchamianie odchaczysz aplikację Bluesoil ![]() RE: Jak zlikwidować komunikat przy starcie systemu? - worekowsa - 15.10.2010 20:37 Problem w tym, że nie zainstalowałem jej - nie uruchamiał się instalator. Więc nie ma jej na liście. Problem w tym, że nie zainstalowałem jej - nie uruchamiał się instalator. Więc nie ma jej na liście. RE: Jak zlikwidować komunikat przy starcie systemu? - bodziulla - 15.10.2010 20:39 Jaki masz system? RE: Jak zlikwidować komunikat przy starcie systemu? - stingear - 15.10.2010 20:43 Prawdopodobnie masz trojana. Porządny skan antywirusem zalecam. RE: Jak zlikwidować komunikat przy starcie systemu? - War_3_ - 15.10.2010 20:48 I anty Malware (np. AntyBytes). RE: Jak zlikwidować komunikat przy starcie systemu? - worekowsa - 15.10.2010 21:24 Stingear, miałeś rację - niestety. Przeskanowałem komputer darmowym Avastem i AntyMalware'm, a afekt to 7 zarażonych plików. Co dało się wytępić to wytępiłem. Na szczęście komunikat przy starcie systemu został usunięty. |