Zmiana rozmiaru paska narzędzi przy minimalizacji CSa - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Zmiana rozmiaru paska narzędzi przy minimalizacji CSa (/zmiana-rozmiaru-paska-narzedzi-przy-minimalizacji-csa-10369-t) |
Zmiana rozmiaru paska narzędzi przy minimalizacji CSa - TenTo - 12.10.2010 19:32 Witam posiadam pasek startu po lewej stronie ekranu jak na załączonym obrazku widać. Standardowo jego rozmiar to ta szersza wersja. Natomiast gdy włączam grę w rozdzielczości 640x480 (Counter Strike) to zminimalizowaniu okna gry pasek przybiera szczuplejszą wersję. Zależy mi aby na stałe był właśnie taki chudy. Co powinienem zrobić? Jakiś wpis w rejestrze? Dziękuję za uwagę.. RE: Pasek startu jego rozmiar - House - 12.10.2010 19:37 Zazwyczaj w takich sytuacjach tak jest. Tym bardziej w starszych grach, które nie zmieniają rozdzielczości dla samego okna (gry), tylko dla całości ekranu (łącznie z pulpitem). Moim zdaniem nie da się tego zmienić przy starszych grach. RE: Zmiana rozmiaru paska narzędzi przy minimalizacji CSa - TenTo - 12.10.2010 19:48 Nie nie chodzi mi o to że ja chcę mieć nawet na starcie taki rozmiar paska. Wygodniejszy dla mnie jest. Edit: Znalazłem taką ścieżkę. Był by ktoś tak miły i wskazał pozycję odpowiedzialną za interesującą mnie część? HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics RE: Zmiana rozmiaru paska narzędzi przy minimalizacji CSa - OBCY1910 - 12.10.2010 19:49 Może po prostu odblokuj pasek zadań ppm i zmniejsz pasek i zablokuj, patrz na screen [attachment=1634] zrobiłem go teraz dla ciebie. . RE: Zmiana rozmiaru paska narzędzi przy minimalizacji CSa - TenTo - 12.10.2010 19:51 Ta szersza wersja to najmniejsza z możliwych do "przeciągnięcia" już tak próbowałem. Edit: Znalazłem taką ścieżkę. Był by ktoś tak miły i wskazał pozycję odpowiedzialną za interesującą mnie część? HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics RE: Zmiana rozmiaru paska narzędzi przy minimalizacji CSa - OBCY1910 - 12.10.2010 19:56 A koniecznie musi być z lewej strony ekranu , ponieważ na dole działa a z lewej strony nie działa ......A jakich rozmiarów masz monitor chodzi mnie o cale. RE: Zmiana rozmiaru paska narzędzi przy minimalizacji CSa - TenTo - 12.10.2010 20:09 22" No z lewej bądź prawej bo wtedy lepiej widzę jak ktoś mi napisze(wyskakuje mi cały pasek, gdy jest na dole to nie zawsze zauważę). Edit: Czyli nikt nie ma pomysłu? |