Rozwiązany Nietypowy problem z ustawieniem domyślnego programu (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Nietypowy problem z ustawieniem domyślnego programu (rozwiązany) (/nietypowy-problem-z-ustawieniem-domyslnego-programu-rozwiazany-10368-t) |
Nietypowy problem z ustawieniem domyślnego programu (rozwiązany) - bonhart - 12.10.2010 19:32 Witam, Ja mam taki nietypowy problem z Windows 7 a chodzi o opcję "Zawsze używaj wybranego programu do otwierania tego pliku" i ta opcja nie działa. Po zresetowaniu komputera ciągle muszę zmieniać domyślny program do oglądania filmów bo domyślnie jest winamp i ciągle muszę wybierać Właściwości >> Zmień... >> i wybrać program w którym chce obejrzeć film. Opcja "Zawsze używaj wybranego programu do otwierania tego pliku" jest włączona ale nie mogę jej wyłączyć bo jest nieaktywna. Z góry dzięki za odpowiedź. RE: Nietypowy problem z ustawieniem domyślnego programu - House - 12.10.2010 19:33 Panel sterowania\Programy\Programy domyślne. RE: Nietypowy problem z ustawieniem domyślnego programu - bonhart - 12.10.2010 19:45 (12.10.2010 19:33)House napisał(a): Panel sterowania\Programy\Programy domyślne.A to tutaj jest... OK działa dzięki. |