Puste okienko nawigacji w "zapisz jako" - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Puste okienko nawigacji w "zapisz jako" (/puste-okienko-nawigacji-w-zapisz-jako-10352-t) |
Puste okienko nawigacji w "zapisz jako" - grusoniasty - 12.10.2010 08:11 Czesc, zaczalem sie bawic themsami i cos popsulem... czesc rzeczy juz naprawilem poprzez podmiane plikow na stare ale nie wszystko wrocilo do normy. Syst: Win7 Pro x64 PL Objawy: 1. W roznych przegladarkach int. po kliknieciu "zapisz jako" wyskakuje okienko w ktorym z lewej strony powinien byc obszar nawigacyjny, w tej chwili u mnie jest pusty. 2. W Chrome po kliknieciu "Pokaz w folderze" pojawia sie okienko bledu "Klasa niezarejestrowana" 3. Nie wiem czy przyczyna jest ta sama ale skype zaczal mi sie wysypywac, poprostu po uruchomieniu wyskakiwalo okno "Program przestal dzialac...", reinstalacje roznych wersji nie pomagaly. Komputer ogolnie smiga, ale te pierdoly po jakims czasie zaczely mnie juz strasznie wkur... Jak to posprzatac? Nie powiem, ze jakby sie udalo jeszcze skype'a uruchomic to bylbym przeszczesliwy |