Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Rozwiązany Brak pustych dysków (czytnik kart) (rozwiązany) - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f)
+--- Wątek: Rozwiązany Brak pustych dysków (czytnik kart) (rozwiązany) (/brak-pustych-dyskow-czytnik-kart-rozwiazany-10340-t)

Brak pustych dysków (czytnik kart) (rozwiązany) - arczi12345 - 11.10.2010 14:53

Witam serdecznie !

Mam następujący problem , iż do dnia dzisiejszego wszystko było ok ,czyli jak otwierałem Mój komputer miałem widoczne wszystkie puste dyski ( w sumie cztery ) od czytnika kart , a gdy dzisiaj włożyłem swoją kartę od aparatu cyfrowego nagle mi zniknęły wszystkie. Dodam , że w opcjach folderów mam odhaczoną opcję "ukryj puste stacje w folderze komputer" i jak mogę prosić o pomoc to będę wdzięczny jak rozwiązać ten problem.

Pozdrawiam serdecznie

RE: Brak pustych dysków (czytnik kart) - ihatebuffering - 12.10.2010 14:37

W menu start wpisz Utwórz i sformatuj partycje dysku twardego. Następnie sprawdź, czy te karty pamięci itp są tam wyświetlane. Jeśli tak, przydziel im nieużywaną literkę do ścieżki. PPM i Przypisz literę....

RE: Brak pustych dysków (czytnik kart) - arczi12345 - 12.10.2010 16:26

(12.10.2010 14:37)ihatebuffering napisał(a):  W menu start wpisz Utwórz i sformatuj partycje dysku twardego. Następnie sprawdź, czy te karty pamięci itp są tam wyświetlane. Jeśli tak, przydziel im nieużywaną literkę do ścieżki. PPM i Przypisz literę....

Dziękuję za info , ale już to zrobiłem wczoraj i były niewidoczne. Od tej chwili już wszytko wróciło do normy czyli puste dyski są widoczne !
Docisnąłem piny od czytnika do płyty głównej i wszytko ok czyli TEMAT DO ZAMKNIĘCIA !

Pozdrawiam serdecznie.