![]() |
Sony Ericsson PC Suite wyłącza Neostradę - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Sony Ericsson PC Suite wyłącza Neostradę (/sony-ericsson-pc-suite-wylacza-neostrade-10279-t) |
Sony Ericsson PC Suite wyłącza Neostradę - hugerth - 09.10.2010 10:47 Witam wszystkich, pierwszy post tutaj. Posiadam 7ke Ultimate. Mam zainstalowaną Neostradę kombinowanym sposobem pod SpeedTouch'a 330. Sterowniki z Visty. Jak już ogarnąłem, to net fajnie chodzi. Chciałem teraz zainstalować oprogramowanie do mojego K770i, Sony Ericsson PC Suite, ale po skończonej instalacji wywaliło mi neostradę. No i jak mam podpięty telefon to net się wyłącza, jak odepnę telefon od kabla to Neo znowu mogę włączyć. Jak dwa na raz lecą to zaczyna mulić wszystko aż w końcu resetuje się komputer. W czym tkwi problem? |