![]() |
Notatki z Biura Obsługi Klienta w jednej z telefonii komórkowych w Polsce: - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: Notatki z Biura Obsługi Klienta w jednej z telefonii komórkowych w Polsce: (/notatki-z-biura-obslugi-klienta-w-jednej-z-telefonii-komorkowych-w-polsce-10260-t) |
Notatki z Biura Obsługi Klienta w jednej z telefonii komórkowych w Polsce: - LadyInBlue - 08.10.2010 10:08 KLIENT: To tyknęło i nie odpowiada !! (po 15 minutach rozmowy okazało się, że ten pan dostał sms-aa) * * * * * * * * * * * * KLIENT: Proszę pani ja właśnie wróciłem do domu, nikogo tu u mnie nie było, a tu okazało się, że dzwoni mój kolega, że ja niby do niego dzwoniłem... a przecież telefon był w domu... - na pewno proszę pana nikogo w domu nie było? może dziecko? - nie, nie proszę pani, nawet myszki... czy to możliwe, żeby telefony same do siebie dzwoniły...? - fizycznie, nie proszę pana... - no to może metafizycznie...? - może... ale tego niestety nie jesteśmy w stanie sprawdzić, bardzo mi przykro... * * * * * * * * * * * * KLIENT: Jak wyjadę na HAWAJE to ten telefon będzie działać? - tak - a ten z domu? - przepraszam, czy pan chce zabrać tel. stacjonarny? - a który lepiej działa? (ludzie pomocy!!) * * * * * * * * * * * * KLIENT: panie mam problem! nie mogę wejść w moją sekretarkę * * * * * * * * * * * * KLIENT: dzień dobry, chciałbym rozmawiać z iwentyfikacją... z identyfikacją... no! z tymi od pieniędzy! * * * * * * * * * * * * KLIENT: ja tu mam taki aparat na kartę, tego no ........., i on mi już nie działa... nawet dodzwonić się nie można" KONSULTANTKA: a kiedy pan ostatni raz zasilał kartę? KLIENT: jakieś pół roku temu... KONSULTANTKA: a widzi pan, .......... to przynajmniej raz na trzy miesiące trzeba zasilać, żeby móc rozmawiać... KLIENT: aaaa... telefonik chce papu? KONSULTANTKA: ... tak... trzeba dokarmiać go co jakiś czas. * * * * * * * * * * * * KLIENT: czemu nie mam tej jadaczki w poczcie na powitanie? * * * * * * * * * * * * KLIENT: chciałbym uaktywnić krycie numeru... * * * * * * * * * * * * KLIENT: Proszę Pani, właśnie mi skradziono komórkę. Czy jest szansa, że się ona odnajdzie?... * * * * * * * * * * * * KONSULTANTKA: w tej taryfie będzie miał pan szczyt od siódmej do dwudziestej... KLIENT: to chyba po viagrze! * * * * * * * * * * * * KLIENT: Ile ja mogę w sumie, ogółem, rozmawiać w ramach bezpłatnych minut? BOK: A w jakiej jest Pan taryfie? KLIENT: Kielce taxi... ale co to ma do rzeczy? * * * * * * * * * * * * KLIENT: Dzień dobry chciałbym zlokalizować gdzie teraz jest moja żona, bo dzwoniłem do niej i mówiła, że jest w Szczecinie, a miałem wrażenie, że pojechała jednak gdzie indziej, gdzieś w rejony Władysławowa. BOK: Ale my nie jesteśmy w stanie zlokalizować pańskiej żony... KLIENT: Pani ją bezczelnie kryje! Jak nie możecie jej zlokalizować jak ja do niej przed chwilą dzwoniłem i ją zlokalizowałem? * * * * * * * * * * * * KLIENT: Dzień dobry chciałem się dowiedzieć, ile kosztuje rozmowa w sieci. BOK: 1 zł KLIENT: Ciekawe, to się oszukujecie, mnie teraz wyświetliło 0:33 (przypis red. Czas trwania rozmowy) * * * * * * * * * * * * KLIENT: Witam, ja dzwonię, bo właśnie jestem poza zasięgiem sieci i chciałbym się dowiedzieć czy państwo mogą mnie połączyć. * * * * * * * * * * * * KLIENT: Dzień dobry. Przeczytałem właśnie w gazecie, ze Państwo mogą mnie podsłuchiwać nawet jak mam wyłączony telefon. Czy to prawda? |