Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Narzędzie do naprawy systemu podczas uruchamiania - błąd - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+--- Wątek: Narzędzie do naprawy systemu podczas uruchamiania - błąd (/narzedzie-do-naprawy-systemu-podczas-uruchamiania-blad-10193-t)

Narzędzie do naprawy systemu podczas uruchamiania - błąd - Cr4fty - 06.10.2010 09:52

Witam.
Używałem programu Sunrise do optymalizacji systemu Windows 7 Home Premium.
Nie wiem czy coś źle zrobiłem... lecz po ponownych uruchomieniu komputera wyskakuje mi
"Narzędzie do naprawy systemu podczas uruchomienia"... I program szuka jakiś przyczyn po czym wyskakuje błąd.
Na dysku mam bardzo ważne dane i chce uniknąć formatowania ;( Co mam zrobić? Proszę o błyskawiczną pomoc ;(
Co zrobić aby system mógł normalnie się odpalić ;(
Pozdrawiam! I liczę na szybką pomoc ;(

RE: Narzędzie do naprawy systemu podczas uruchamiania - błąd - slawektor - 06.10.2010 10:50

W trybie awaryjnym? Spróbuj Przywracanie systemu do momentu wprowadzenia zmian.

RE: Narzędzie do naprawy systemu podczas uruchamiania - błąd - Cr4fty - 06.10.2010 10:58

Już to robiłem.. Nic to nie daje. Nadal to samo wyskakuje.. ;(

RE: Narzędzie do naprawy systemu podczas uruchamiania - błąd - bodziulla - 06.10.2010 11:07

Hej.
Mam do Ciebie pytanie jaki masz błąd i czy w ogóle włącza się Tobie system?. Takie są skutki posługiwania się głupimi programamiCwaniak

RE: Narzędzie do naprawy systemu podczas uruchamiania - błąd - Cr4fty - 06.10.2010 11:11

Wyskakuje mi tło systemu i chwile potem włącz się te głupie narzędzie.
Robi skanowanie w poszukiwaniu błędów.. Skanuje z 30s i wyskakuje błąd, że te narzędzie nie jest w stanie
naprawić systemu. Zwariuje za chwilę ;(
Żadne opcje awaryjne czy wiersze poleceń nie działają ;(
Pytajcie odpowiem na wszystkie pytania ;( Tylko błagam pomóżcie ;(

RE: Narzędzie do naprawy systemu podczas uruchamiania - błąd - War_3_ - 20.12.2010 10:20

Czy używałeś opcji w Sunrise odnośnie 4GB ram na systemie x86?