Rozwiązany Problem z dźwiękiem (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Rozwiązany Problem z dźwiękiem (rozwiązany) (/problem-z-dzwiekiem-rozwiazany-10127-t) |
Problem z dźwiękiem (rozwiązany) - #Adr.M - 04.10.2010 20:41 Witam. Słuchajcie kochani, mam taki problem i nie umiem sobie z nim poradzić, otóż nie mogę zainstalować sterownika do karty dźwiękowej i nie wiem dlaczego co się dzieje. Miałem na początku "Windows Vista" potem przesiadłem się na XP i teraz pomyślałem że pora najwyższa zainstalować 7. Sterowniki zainstalowałem z płyty dodanej przez sklep oczywiście i nic, dźwięk nie działa. Próbowałem instalować sterownik ze strony producenta i nic... i nie wiem nie mam pojęcia. Ściągnąłem nawet program Drivers Magical czy coś takiego ale sterownik ściągnięty przez program też nic nie dał. Mam Windows 7 x86 (32bit) Płytę główną Gigabyte GA-G33M-S2 G33 I z tego co mi system pokazuje to mam kartę "high definition audio" Proszę bardzo o pomoc. (04.10.2010 20:41)#Adr.M napisał(a): Witam. Panowie, co dziwnego zobaczyłem po odsunięciu komputera że mój tato zastanawiając się co się stało pozmieniał kable. Fajnie... Koniec tematu działa wszystko bez żadnych sterowników |