Rozwiązany Podmiana imageres.dll - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Windows 7 (/windows-7-4-f) +--- Dział: Multimedia i dodatki (/multimedia-i-dodatki-7-f) +---- Dział: Gadżety Windows 7 (/gadzety-windows-7-32-f) +---- Wątek: Rozwiązany Podmiana imageres.dll (/podmiana-imageres-dll-10010-t) |
Podmiana imageres.dll - Ola55 - 01.10.2010 14:59 Witam Serdecznie! Mam pytanie, bo znalazłam fajne ikonki, które zapisane są w •.dll i podmieniam ten plik z oryginalnym imageres.dll ale zmieniają mi się tylko niektóre ikonki, a reszta jest standardowa, a gdy chcę np stworzyć nowy folder to wygląda on tak normalnie, standardowo, a nie tak jak pokazane jest w dll Proszę powiedźcie mi jak to trzeba zrobić, dziękuję bardzo z góry, w zasadzie zadaję to pytanie dlatego, że jak wiem, że coś mi nie działa, a wiem, że mogłoby zadziałać to dostaję furii RE: Podmiana imageres.dll - House - 01.10.2010 15:03 Odpowiedź na Twoje pytanie w wątku: Zmiana ikony pliku (Tutorial). RE: Podmiana imageres.dll - Ola55 - 01.10.2010 15:06 Drogi House, no właśnie nie do końca bo ten tutorial mówi o Zmianie ikony pliku, a mnie, nie chodzi o ikony plików a o to, że nie zmieniły mi się wszystkie foldery, przy tworzeniu nowego folderu nie pojawia się ten nowy tylko nadal stary - żółty wygląda to tak: RE: Podmiana imageres.dll - ihatebuffering - 01.10.2010 16:25 Możesz podać linka, z którego thema masz ten plik? Z doświadczenia wiem, że najlepiej jest usunąć stary plik z folderu /system32 całkowicie. Czasami zmiana jego nazwy nie pomaga. Wtedy niektóre ikonki są z pliku oryginalnego, a niektóre z podmienionego. Utwórz sobie kopię tego pliku (oryginalnego) na innej partycji najlepiej. Następnie go usuń z C:/windows/system32. Potem jeszcze przeczyść rejestr systemowy. Reset systemu. Powinno dać to efekt. RE: Podmiana imageres.dll - Ola55 - 01.10.2010 16:46 Plik ściągnęłam z DA Zrobiłam tak jak powiedziałeś, ale dalej mam to samo, chyba dam sobie spokój ze zmianą ikon .. Temat Można zamknąć, pomógł mi już dziki314 |