Dobry komputer ale gry mulą nawet na małych detalach - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Dobry komputer ale gry mulą nawet na małych detalach (/dobry-komputer-ale-gry-mula-nawet-na-malych-detalach-7611-t) |
RE: Dobry komputer ale gry mulą nawet na małych detalach - kilerdj - 25.07.2010 17:59 Wiec jak to mam zrobić. RE: Dobry komputer ale gry mulą nawet na małych detalach - ihatebuffering - 25.07.2010 18:38 Szukałem na necie jakiś informacji o tej płycie, i muszę przyznać że to jakaś porażka. Biosa nie potrafię znaleźć, danych tak samo. Znalazłem jedynie program dla twojej płyty. Pobierz ten program, Pobierz zainstaluj go, program poprosi Cię o wklejenie loga z innego programu: Pobierz Potem klikasz next, wybierasz system, i next. Program wyszukuje sterowniki i może też zaktualizuje bios. RE: Dobry komputer ale gry mulą nawet na małych detalach - kilerdj - 25.07.2010 22:55 Gdy próbuje dać dalej wyskakuje Error http://img27.imageshack.us/i/errorlh.png/ RE: Dobry komputer ale gry mulą nawet na małych detalach - ihatebuffering - 26.07.2010 10:59 Spróbuj uruchomić kompa ponownie i zrobić jeszcze raz ten "test". Ale czy nadal w każdej grze odczuwasz mulenie ? Żadnej poprawy ? RE: Dobry komputer ale gry mulą nawet na małych detalach - kilerdj - 26.07.2010 13:15 Nic zadnej poprawy.Tak samo Assassins 2 powinien mi latac na full a musze grac na najmniejszych Error dalej wyskakuje ale jest tez problem ponieważ.. tam mam do wyboru producentów i nie ma mojego ,,packard bell" RE: Dobry komputer ale gry mulą nawet na małych detalach - ihatebuffering - 26.07.2010 13:41 Wybierz np HP - Hewlett-Packard . RE: Dobry komputer ale gry mulą nawet na małych detalach - kilerdj - 26.07.2010 13:49 no wybierałem ERROR Kiedy wybieram ktores z listy to wyskakuje mi jakie sterowniki są zakutalizowane i nie i jak kilkam next to wyskakuje error.Resetowałem PC z 4 razy i za kazdym razem tak jest RE: Dobry komputer ale gry mulą nawet na małych detalach - ihatebuffering - 26.07.2010 14:48 Ja już nie mam pomysłów na Twojego PC, najlepiej zrób reinstalację systemu, może to pomoże. RE: Dobry komputer ale gry mulą nawet na małych detalach - kilerdj - 31.07.2010 11:21 Czyli co mam zainstalować nowy system. RE: Dobry komputer ale gry mulą nawet na małych detalach - ihatebuffering - 31.07.2010 11:23 No to chyba najlepszy pomysł, albo nawet oddać komputer na gwarancję do MM, z powodu nie spełnienia twoich wymagań itp. Chyba, że jeszcze możesz wejść do bios-u i zrobić kilka zdjęć, a ja Ci powiem co mógłbyś tam zmienić. RE: Dobry komputer ale gry mulą nawet na małych detalach - PiotrXxx - 02.08.2010 19:18 Czy te gry dobrze działają w ogóle na 64-bit?? Tylko gry tak mulą czy również programosy?. RE: Dobry komputer ale gry mulą nawet na małych detalach - andrew-jar - 02.08.2010 19:44 @kilerdj - Sory ale robisz gadu gadu z forum. Zrób screen z programu everest (którego możesz pobrać z sieci). Nikt nie jest wróżką i nie wiemy co siedzi w obudowie. Znam przypadki, gdzie karta grafiki nie była podłączona do zasilania, jak i pozostała konfiguracja była do bani ( tak robi się w marketach). Zrób parę fotek wnętrza i podaj dane z Everesta. Pozdrawiam RE: Dobry komputer ale gry mulą nawet na małych detalach - House - 02.08.2010 19:54 1. Dostałeś już tyle porad (żadna nie poskutkowała rozwiązaniem problemu), że nowa instalacja systemu jest wskazana. Po czystej instalacji zainstaluj grę (bez wcześniejszego instalowania zbędnych programów - wtedy w 100% będzie wiadomo). 2. Jeśli po czystej instalacji systemu problem dalej będzie występował, polecam zaniesienie sprzętu do serwisu na gruntowny test i przegląd podzespołów. RE: Dobry komputer ale gry mulą nawet na małych detalach - kilerdj - 03.08.2010 16:40 No dobra zainstaluje ten nowy system tylko muszę zdobyć win7 albo uzbierać A mam zrobić te zdjęcia z środka?? RE: Dobry komputer ale gry mulą nawet na małych detalach - ihatebuffering - 03.08.2010 23:01 Możesz zrobić zdjęcia. Przecież musisz mieć system na partycji Recovery lub na płytach. RE: Dobry komputer ale gry mulą nawet na małych detalach - kilerdj - 04.08.2010 15:39 O co chodzi z tym Recovery? RE: Dobry komputer ale gry mulą nawet na małych detalach - House - 04.08.2010 15:48 (04.08.2010 15:39)kilerdj napisał(a): O co chodzi z tym Recovery? 1. Co to jest partycja recovery ? RE: Dobry komputer ale gry mulą nawet na małych detalach - kilerdj - 04.08.2010 16:02 (03.08.2010 23:01)ihatebuffering napisał(a): Przecież musisz mieć system na partycji Recovery lub na płytach. O to chodzi? Ale chyba znalazłem sterowniki do mojego PC możecie rzucić okiem na to ftp://ftp.download.packardbell.com/ RE: Dobry komputer ale gry mulą nawet na małych detalach - ihatebuffering - 04.08.2010 17:08 No niby tu są stery do twojego modelu kompa Ixtreme (pisze Ci to w moim komputerze) ftp://ftp.download.packardbell.com/DESKTOP/iXtreme%20%282007-2009%29/Driver%20Vista/ Ale pisze że stery są na Vistę. Moim zdaniem to i tak nic nie da. Najlepiej zrób formata. Z tym recovery chodzi mi o to: wcześniej pisałeś że masz kompa z niemieckiego MM, z zainstalowanym Win 7 w wersji niemieckiej. Czyli albo dostałeś system na płycie DVD itp, albo masz ukrytą partycję Recovery na dysku (około 10 GB). Podczas uruchamiania kompa odpowiedzialny jest jakiś klawisz który uruchamia Instalator z partycji Recovery. Czy to nie jest twój PC ? Bo tam jest do pobrania Bios... Bios: http://www.packardbell.pl/pb/pl/PL/content/download Stery: http://www.packardbell.pl/pb/pl/PL/content/download RE: Dobry komputer ale gry mulą nawet na małych detalach - kilerdj - 04.08.2010 21:36 Płyty żadnej nie dostałem A te linki które podałes to jest to samo i nie wiem co pobrać mozesz napisać? Ja nie wiem który model wybrać w kazdym screnie tak samo wyglada PC a modele jakies dziwne |