![]() |
Microsoft Windows Se7eN Ultimate - Konfiguracja - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Microsoft Windows Se7eN Ultimate - Konfiguracja (/microsoft-windows-se7en-ultimate-konfiguracja-7063-t) |
RE: Microsoft Windows Se7eN Ultimate - Konfiguracja - GaryFisher - 18.06.2010 19:59 Ok, świetnie, w takim razie poproszę Cie o podanie tych ścieżek Sprawdź PW RE: Microsoft Windows Se7eN Ultimate - Konfiguracja - bodziulla - 18.06.2010 21:22 Oki doki. 1. Komputer /System C:/MSOCache /AllUsers- tutaj niekiedy zostają pozostałości po instalkach ( jak coś jest wszystko wyrzucić) tutaj rzadko coś jest, 2. Komputer / System C:/ Program Files i/lub (x86)/ InstallShield Instalation Information- wszystko jak leci (też rzadko coś jest) 3. Komputer / System C:/ Windows /Prefetch- tutaj wszystko oprócz ReadyBoot, 4. Komputer /System C:/ Users / User? / AppData / Local /Temp- tutaj wszystko jak leci, ale powinien zostać jeden plik tekstowy i/lub folder jeżeli coś w danym czasie używa, ale bez obawy nastepnym razem usuniesz, 5. Komputer /System C:/ Users / User? / AppData / LocalLow / Microsoft / CryptnetUrlCache- znajdują się tam dwa foldery Content i MetaData w nich trzeba wyczyścić wszystko dotyczy jeżeli używasz IE, 6. Start/ Uruchom wklejasz %userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Cookies\ - czyści pliki cookies To jest moja wiedza Pzdr Czytałem PW i czekam na odp RE: Microsoft Windows Se7eN Ultimate - Konfiguracja - Mario14125 - 18.06.2010 23:13 No ja również mam czysty pulpit, jedynie co mam to kosz i gadżety ![]() GaryFisher, ja polecam ci coś takiego: Adobe Reader WinRAR DC++ Microsoft Office Prosessional Plus 2010 Microsoft Silverlight Microsoft Windows Live Mozilla Firefox Mozilla Thunderbird Nero Norton 360 Gadu Gadu Skype QuickTime TuneUp K-Lite Mega Codec Pack Oczywiście wszystko w najnowszych wersjach ![]() |