Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Microsoft Windows Se7eN Ultimate - Konfiguracja - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f)
+--- Wątek: Microsoft Windows Se7eN Ultimate - Konfiguracja (/microsoft-windows-se7en-ultimate-konfiguracja-7063-t)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Microsoft Windows Se7eN Ultimate - Konfiguracja - GaryFisher - 18.06.2010 19:59

Ok, świetnie, w takim razie poproszę Cie o podanie tych ścieżek
Sprawdź PW

RE: Microsoft Windows Se7eN Ultimate - Konfiguracja - bodziulla - 18.06.2010 21:22

Oki doki.
1. Komputer /System C:/MSOCache /AllUsers- tutaj niekiedy zostają pozostałości po instalkach ( jak coś jest wszystko wyrzucić) tutaj rzadko coś jest,
2. Komputer / System C:/ Program Files i/lub (x86)/ InstallShield Instalation Information- wszystko jak leci (też rzadko coś jest)
3. Komputer / System C:/ Windows /Prefetch- tutaj wszystko oprócz ReadyBoot,
4. Komputer /System C:/ Users / User? / AppData / Local /Temp- tutaj wszystko jak leci, ale powinien zostać jeden plik tekstowy i/lub folder jeżeli coś w danym czasie używa, ale bez obawy nastepnym razem usuniesz,
5. Komputer /System C:/ Users / User? / AppData / LocalLow / Microsoft / CryptnetUrlCache- znajdują się tam dwa foldery Content i MetaData w nich trzeba wyczyścić wszystko dotyczy jeżeli używasz IE,
6. Start/ Uruchom wklejasz %userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Cookies\ - czyści pliki cookies
To jest moja wiedza
Pzdr
Czytałem PW i czekam na odp

RE: Microsoft Windows Se7eN Ultimate - Konfiguracja - Mario14125 - 18.06.2010 23:13

No ja również mam czysty pulpit, jedynie co mam to kosz i gadżety Zadowolony

GaryFisher, ja polecam ci coś takiego:

Adobe Reader
WinRAR
DC++
Microsoft Office Prosessional Plus 2010
Microsoft Silverlight
Microsoft Windows Live
Mozilla Firefox
Mozilla Thunderbird
Nero
Norton 360