![]() |
Poznajmy się - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f) +---- Dział: Poznajmy się (/poznajmy-sie-59-f) +---- Wątek: Poznajmy się (/poznajmy-sie-269-t) |
RE: Poznajmy się - Compaqcq61 - 25.04.2011 08:32 Myślę ze się dogadamy jestem Michał i mam 19 interesuje się muzyką motoryzacja i informatyką. RE: Poznajmy się - Fumin333 - 26.04.2011 17:03 Heja! Jestem Łukasz. Mój kolega Szymekwp1 polecił mi waszą stronkę. ![]() ![]() ![]() RE: Poznajmy się - Maxim128 - 01.05.2011 20:58 Jasiek, 13 lat, przyszły(mam nadzieje, jak sie ostro za matmę wezmę ![]() przy ulicy (Pewien zamek...). Interesuję się informatyką, szczególnie sprzętem, ostatnio nabyłem niebywale praktyczną umiejętność- składanie kompów ![]() RE: Poznajmy się - House - 01.05.2011 21:27 Witamy na forum ![]() RE: Poznajmy się - taperson - 13.05.2011 16:00 Witam jestem nowym posiadaczem sprzętu z "7" z wawy. i pewnie nie raz do was zajrzę po porady RE: Poznajmy się - DamiaX - 13.05.2011 17:10 No to i ja witam ![]() Jak wszyscy do wszyscy ![]() Więc do rzeczy: Mam na imię Damian. Interesuje się informatyką [programowanie] i w innych dziedzinach też ![]() Lubię bardzo słuchać muzyki ![]() Jestem "testerem" różnych rzeczy tzn co dostanie się w moje ręce nie przetrwa długo ![]() Interesuje się też sportem [piłka nożna] Lubię kombinować z Windowsem 7 jak i innymi systemami ![]() RE: Poznajmy się - LadyInBlue - 13.05.2011 20:10 Chcesz sprawdzić wytrzymałość sprzętu? Daj go do Damiana, zaraz go rozwali ! Jeżeli coś wytrzyma godzinę zabawy z Damianem to jest bardzo wytrzymałe lol RE: Poznajmy się - Maxim128 - 13.05.2011 20:12 LadyInBlue teraz ty się przedstaw ![]() RE: Poznajmy się - LadyInBlue - 13.05.2011 20:17 Patrz strona 4 ![]() RE: Poznajmy się - ihatebuffering - 13.05.2011 22:04 Hmm ![]() Mam tu konto od bardzo dawna a jeszcze się nie wpisałem ![]() Jestem Kuba, 19 lat ![]() ![]() Ogólnie lubię składać/naprawiać/rozkręcać/testować itp kompy. Nie potrafię żyć bez muzy ![]() ![]() ![]() Zawsze szczery ![]() A założyłem tutaj konto, bo miałem jakiś problem z partycjami chyba ![]() RE: Poznajmy się - thermalfake - 14.05.2011 09:20 Dzińdybry. Prawie jak kółko AA ![]() Rodzice wybrali dla mnie imię Damian, lat już co nieco na karku mam. Paluchy do maszyny liczącej wkładam już od dawien dawna co by nie powiedzieć więcej niż jakaś tam część forumowej młodzieży. Zainteresowania aspektem elektroniki pojawiły się już za czasów małego szkraba kiedy dzielnie usiłowałem z pozytywnym skutkiem rozkręcać wszystko co stanęło na mojej drodze. Z wykształcenia i wykonywanego zawodu informatyk. Kręcą mnie wszelakie nowinki i gadżety. Kiedy mam czas zagłębiam się w tajniki mechaniki samochodowej. Od czasu do czasu lubię wojażować. RE: Poznajmy się - Raizo - 29.06.2011 21:18 Witam. Jestem Kamil ![]() ![]() ![]() RE: Poznajmy się - dhapollo - 30.06.2011 02:54 Witam. To może i ja co nieco napiszę ![]() Więc tak na imię mam Apoloniusz, mam prawie dwa razy tyle lat co cześć Was. Informatyka to moja pasja, w szczególność sieci komputerowe i serwery internetowe. Co nieco bawię się przy PHP i grafice, z zawodu mechanik ![]() ![]() RE: Poznajmy się - peciaq - 30.06.2011 13:45 Ja jestem Kuba, lat 20, studiuję bioinformatykę, a oprócz tego w policealnej szkole robię informatykę, to tak z nudów właściwie. Nie mam jakiejś mega wiedzy na temat komputerów, ale uczę się i jest coraz lepiej ![]() Ah i jestem z pięknego Wrocławia ![]() RE: Poznajmy się - Nostromo - 30.06.2011 17:21 Nazywam się Krzysztof Jarecki, mieszkam w Oławie przy ul.Sadowej 17a/3, mam 20 lat, jestem studentem II roku Politechniki Wrocławskiej na wydziale Teleinformatyka. Mój telefon 665 773 234. Moje hobby to informatyka, windsurfing i sporty ekstremalne, szybkie samochody i origami. W wolnych chwilach maluję i rzeźbię. Uwielbiam muzykę klasyczną. ========================= "Wszystko to być może! Prawda, jednakże ja to między bajki włożę." Ignacy Krasicki 1735-1801 Ps.Moje największe hobby to ochrona prywatności w sieci. ![]() Pozdrawiam RE: Poznajmy się - Raizo - 30.06.2011 19:40 A kogo słuchasz? ![]() RE: Poznajmy się - Nostromo - 30.06.2011 19:51 Zawsze chętnie słucham ... rytmu, pracy serca... (Słuchaj rytmu) Tadeusza Nalepy, szkoda że odszedł, mam prawie całą jego dyskografię na CD, lubię też Joe Cockera, jeździłem za nim kiedy koncertował po Polsce. RE: Poznajmy się - peciaq - 01.07.2011 10:44 A ja słucham właściwie wszystkiego oprócz muzyki techno i jej odmian ![]() Od dobrego jazzu (Chick Corea, Bobby McFerrin, itp.) po komercyjny pop (przykładów nie muszę podawać chyba ![]() RE: Poznajmy się - Raizo - 01.07.2011 10:47 Ja tam wolę rock i hard rock (Linkin park, Egipt Central lub Pearl Jam) ![]() RE: Poznajmy się - giantx - 04.07.2011 14:36 Witam. Imię moje poznacie wchodząc na mojego chomika( pewnie też z niego go usunę) jestem za prywatnością w sieci. Jestem 3 latka przed 40, mieszkam w centralnej Polsce. Przygodę z komputerami zacząłem późno jakieś 3 lata temu. Lubie aktywny wypoczynek i do tego nabyłem aparat foto, aby uwieczniać chwile. Na początku gromadziłem fotki na kartach a przeglądałem na TV. Postanowiłem kupić używkę laptop do edycji foto. Jako magazyn kupiłem zewnętrzny HDD. Tak rozpoczęła się moja przygoda z komputerami i systemem. Jestem laikiem ale coś tam wiem i radze sobie ze swoim sprzętem oraz znajomych proszących o pomoc. Lubie gadżety jak i do lapka tak i do komórki. Pozdrawiam Wszystkich. |