Sprawdź swój antywirus pod kątem wykrywania zagrożeń - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Bezpieczeństwo Windows 7 (/bezpieczenstwo-windows-7-15-f) +--- Wątek: Sprawdź swój antywirus pod kątem wykrywania zagrożeń (/sprawdz-swoj-antywirus-pod-katem-wykrywania-zagrozen-8593-t) |
RE: Sprawdź swój antywirus pod kątem wykrywania zagrożeń - Pemek - 28.01.2011 18:13 Dziwna sprawa. Klikam zapisz i... nic :-/. Wchodzę tam, gdzie zapisałem plik i... go nie ma :-/. A więc gdzie jest? W kwarantannie Avasta Free Edition Dzięki za ten test. Już wątpiłem w swojego antywirusa. RE: Sprawdź swój antywirus pod kątem wykrywania zagrożeń - SebaKomp - 27.08.2015 11:05 Bitdefender Total Security 2015 - zaliczony Avira ISS 2015 - zaliczony Qihoo 360 TS (silnik QVM II) - zaliczony MBAM Pro - niezaliczony IObit Malware Fighter Free - niezaliczony Avast Premier - zaliczony McAfee (Intel Security) Free Antivirus - zaliczony Emsisoft Anti-Malware - zaliczony AVG IS - zaliczony Bullguard IS - zaliczony Comodo IS - zaliczony ESET NOD32 - zaliczony F-Secure IS - zaliczony GData IS - zaliczony Kaspersky IS - zaliczony Norton Security - zaliczony Panda Free AV - zaliczony RE: Sprawdź swój antywirus pod kątem wykrywania zagrożeń - irocket - 27.08.2015 11:26 Phi, eicary to na egzaminie zawodowym musieliśmy usuwać RE: Sprawdź swój antywirus pod kątem wykrywania zagrożeń - Legenda - 07.05.2016 10:09 Mój avast free antivirus i MBAM Pro (trial) nic nie wykrywa :< @EDIT Avast free antivirus wykrył po 2 minutach :> Zagrozenie: EICAR Test-NOT virus!! RE: Sprawdź swój antywirus pod kątem wykrywania zagrożeń - Lort533 - 22.08.2016 08:12 Avira wykryła Eicar-Test-Signature RE: Sprawdź swój antywirus pod kątem wykrywania zagrożeń - rabbar - 28.08.2016 14:07 mój gdata total też wykrył bez problemu, sprawdzałem też na innym kompie gdzie mam avasta był z tym problem, strasznie długo to trwało, wywaliłem go całkiem ze wszystkich kompów i mm teraz tylko g datę RE: Sprawdź swój antywirus pod kątem wykrywania zagrożeń - delurek - 17.09.2016 18:16 ja używam AVG i jest okej zadnych problemów RE: Sprawdź swój antywirus pod kątem wykrywania zagrożeń - ocean - 26.10.2016 17:55 mialem kiedys nod32 i super sie sprawdzal RE: Sprawdź swój antywirus pod kątem wykrywania zagrożeń - jzdw - 25.06.2017 17:37 Dziwne ale Comodo wykrył a po raz drugi gdy zapisałem tego wirusa to już nie???! RE: Sprawdź swój antywirus pod kątem wykrywania zagrożeń - LadyInBlue - 25.06.2017 18:43 Może zorientował się, że to kombinacja testowa i nieszkodliwa? |