![]() |
Czy warto instalować aktualizacje w Windows 7? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Czy warto instalować aktualizacje w Windows 7? (/czy-warto-instalowac-aktualizacje-w-windows-7-5316-t) |
RE: Czy warto instalować aktualizacje w Windows 7? - Lalik - 22.03.2010 10:04 Ja powiem tak, jak się nie ma co robić to instaluje się syf na kompie, a później pomocy ![]() ![]() ![]() A tak na marginesie co ci dały te aktualizacje czego my nie mamy ![]() ![]() 1. dłuższe uruchamianie systemu mimo tego, że był czysty tylko aktualizacje plus sterowniki ![]() 2. rozrastający się windows ![]() 3. blue screen na oryginalnej kopie systemu z łatkami tylko z wu jeszcze mi się to nie przytrafiło ![]() Może jakieś za ?? Szczerze nie znam żadnych za ![]() ![]() A co do tego, że puścili czystego rtm-a i co z tego zawsze ten rtm będzie piratem nigdy nie będzie oryginałem a co do źródła przecieku też się mylisz ![]() To tyle ode mnie w tym temacie ![]() A na zakończenie dla tych którym przychodzi do głowy żeby to instalować, powiem tylko tyle zaręczam wam gdyby były tego warte znalazłyby się w wu, i moja dobra rada dajcie sobie z tym spokój, no chyba, że chcecie poeksperymentować jak ja to polecam sami się przekonacie ![]() RE: Czy warto instalować aktualizacje w Windows 7? - jacek-placek - 22.03.2010 11:08 Święte słowa Lalik ![]() ![]() RE: Czy warto instalować aktualizacje w Windows 7? - Matrixx - 22.03.2010 14:56 "a co do źródła przecieku też się mylisz " Możesz jaśniej niby dlaczego się mylę a jest jakieś inne źródło przecieku poza nim? RE: Czy warto instalować aktualizacje w Windows 7? - izaw - 22.03.2010 15:46 Mogą to być aktualizacje testowe, które nie utrzymały się, bo sprawiały czasami problemy. I albo zostały zaniechane, albo są przerabiane i może kiedyś się pojawią. RE: Czy warto instalować aktualizacje w Windows 7? - Lalik - 22.03.2010 22:04 Pisz za siebie ja mam tą aktualizacje zainstalowaną, i Sevena tez mam legalnego i niczego się nie boję, poza tym skoro się tak martwisz to już ci powiem że sp nieważne które i od czego zawsze sprawdzało legalność więc dlaczego miałoby być inaczej tym razem ? Poza tym to forum nie wspiera piratów!! RE: Czy warto instalować aktualizacje w Windows 7? - ihatebuffering - 22.03.2010 22:55 Waldi 33 Kto się bał ten się bał ![]() RE: Czy warto instalować aktualizacje w Windows 7? - Matrixx - 22.03.2010 23:00 (22.03.2010 21:59)Waldi 33 napisał(a): Ja włączyłem opcję: "pobierz aktualizacje, ale pozwól mi wybrać, czy je zainstalować" w zmianach ustawienia. Będziemy wiedzieli, sprawdzając wcześniej w necie, co to za aktualizacja, czy nie spowoduje np. wykrycie pirackiej siódemkiBTW na stronie do której podałem linki do paczek aktualizacji jest już do zassania pre beta SP1 ![]() RE: Czy warto instalować aktualizacje w Windows 7? - Gunio - 23.03.2010 15:04 Gdzieś mam tego Zukone... Nigdy bym nie zainstalował tego jego gów** a poprawki od M$ są lepsze... RE: Czy warto instalować aktualizacje w Windows 7? - ihatebuffering - 23.03.2010 17:32 Matrixx czujesz się lepszy tym, że masz mniej miejsca na dysku dzięki poprawkom które nic nie pomogą a może sprawią problemy ? RE: Czy warto instalować aktualizacje w Windows 7? - Matrixx - 23.03.2010 19:16 (23.03.2010 15:04)Gunio napisał(a): Gdzieś mam tego Zukone... Nigdy bym nie zainstalował tego jego gów** a poprawki od M$ są lepsze...Zukona to jest koleś który ma dojscie do plików M$ więc to o czym mówisz nie ma sensu bo czy od niego czy od M$ to i tak to samo i tak ![]() (23.03.2010 17:32)ihatebuffering napisał(a): Matrixx czujesz się lepszy tym że masz mniej miejsca na dysku dzięki poprawkom które nic nie pomogą a może sprawią problemy ?Nie, nie czuję się lepszy co do miejsca zajmowanego aż tak wiele nie zajmują żeby płakać a problemów nie miałem do tej pory co nie znaczy, że nie mogą wystąpić ![]() RE: Czy warto instalować aktualizacje w Windows 7? - StoProcent - 23.03.2010 20:01 Dobra ludzie opanujcie się . |