![]() |
Rozwiązany Błąd podczas uruchamiania komputera - przywracanie systemu (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Rozwiązany Błąd podczas uruchamiania komputera - przywracanie systemu (rozwiązany) (/blad-podczas-uruchamiania-komputera-przywracanie-systemu-rozwiazany-5036-t) |
RE: Błąd podczas uruchamiania komputera - slump - 09.03.2010 16:12 W menu start wpisz cmd i jak się pojawi kliknij na nim prawym przyciskiem myszy i wybierz uruchom jako administrator i wydaj polecenie. Jak nie pomoże skożystaj z 2 podanej opcji. RE: Błąd podczas uruchamiania komputera - StoProcent - 09.03.2010 16:21 Nie mam takiej opcji ! ;/// Znaczy się nie mogę ! w procesach próbowałem ;//.. POMOCY!! RE: Błąd podczas uruchamiania komputera - slump - 09.03.2010 19:38 Wyślij mi pw ze swoim nr. gg. Jednak to co mówiłem się dało zrobić do tego aktualizacja biosa została zrobiona. Czekamy na relację to teście. Problem ustąpił. |