Zawieszanie systemu podczas instalacji Windows 7 x86 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Zawieszanie systemu podczas instalacji Windows 7 x86 (/zawieszanie-systemu-podczas-instalacji-windows-7-x86-4028-t) |
RE: Zawieszanie systemu podczas instalacji Windows 7 x86 - Garsija - 14.02.2010 10:11 Obsługę dyskietki mam wyłączoną w biosie, a mój problem polega na tym, że Windows gryzie się z każdą wersją sterowników do karty graficznej RE: Zawieszanie systemu podczas instalacji Windows 7 x86 - Lalik - 14.02.2010 16:10 Garsija no niestety w tym wypadku wszystkie pomysły wyczerpałam, może tylko jeden test bym jeszcze zrobiła, mianowicie nie wiem czy masz możliwość ale pożyczyłabym inna kartę wrzuciła i zainstalowała sterownik, jeśli problem zniknie będzie to świadczyło ewidentnie, że winna jest sama karta, odnośnie sterownika nie mamy już pola manewru jeśli okaże się, że faktycznie to karta to najwidoczniej doszło do jakiegoś uszkodzenia. RE: Zawieszanie systemu podczas instalacji Windows 7 x86 - czesio321 - 18.05.2010 21:38 Witam! Mam Windowsa XP i gdy chcę zainstalować Windows 7 x64. Na początku wszystko ładnie idzie dopóki nie pojawia się anonimowe tło i nic sie nie dzieje. Czekałem godzine i nic nawet dioda nie mruga na napędzie. Co może być tego przycznyną? Zmienilem IDE na AHTI w BIOSIE ale to nic nie dało. Oto mój sprzęt: Intel Core 2 Duo 2.0 Ghz 2GB RAM Nvidia GeForce 7300 GS RE: Zawieszanie systemu podczas instalacji Windows 7 x86 - Bogdan666ing - 19.05.2010 07:52 Z tym problemem od sterowników grafiki spotkałem się też niedawno, na systemowych bez problemów, na dedykowanych nvidii zawias albo ciemność (Gigabyte 8800GTS). Problemem okazała się uwalona grafika (2 tygodnie po terminie gwarancji ) |