![]() |
|
Poradnik Instalacja Windows 7 z pendrive'a USB (tutorial) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Tutoriale i poradniki Windows 7 (/tutoriale-i-poradniki-windows-7-38-f) +---- Dział: Instalacja, konfiguracja (/instalacja-konfiguracja-43-f) +---- Wątek: Poradnik Instalacja Windows 7 z pendrive'a USB (tutorial) (/instalacja-windows-7-z-pendrive-a-usb-tutorial-2923-t) |
RE: Instalacja Windows 7 z pendrive'a USB (tutorial) - emer1 - 23.10.2011 08:50 Jest to plik ISO ... tym (m.inn)programem własnie próbowałem "wypalic" bootowalny pendrive, i o tym własnie programie mówiłem że "to nie jest plik ISO", bo takie info dostaje od tego programu po wybraniu pliku .... Na wielu forach , szukając w internecie, jest własnie problem z tym nierozpoznawaniem pliku ISO przez ten program ... A propos - jak sprawdza się i czym , czy to jest plik *.iso ? Np Nero identyfikuje go jako plik iso. edit: otworzyłem ten plik ISO programem ultraISO i powtórnie zapisałem jako *.ISO , ale i tak i tak ten program dalej nie rozpoznaje go jako plik iso .... RE: Instalacja Windows 7 z pendrive'a USB (tutorial) - emer1 - 24.10.2011 09:14 poradziłem sobie ... na kompie z Win7, diskpartem przygotowałem pendrive, a potem tylko kopiuj&wklej pliki instalacyjne ... piszę z nowego Win7, zainstalowanego z pendrive
RE: Instalacja Windows 7 z pendrive'a USB (tutorial) - Portator - 24.10.2011 13:31 Gratuluję i ciesze się razem z Tobą. RE: Instalacja Windows 7 z pendrive'a USB (tutorial) - emer1 - 24.10.2011 16:33 więc cieszmy się moim szczęściem ....
RE: Instalacja Windows 7 z pendrive'a USB (tutorial) - erdmann - 06.11.2011 16:01 frezjadg piękna i mądra wszystko działa na 100% polecam RE: Instalacja Windows 7 z pendrive'a USB (tutorial) - miomol - 10.01.2012 23:31 Szybciej i łatwiej jest użyć programu WinToFlash - na XP trzeba się namęczyć ale z Win 7 nie ma żadnych problemów |