![]() |
Poznajmy się - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f) +---- Dział: Poznajmy się (/poznajmy-sie-59-f) +---- Wątek: Poznajmy się (/poznajmy-sie-269-t) |
RE: Poznajmy się - Michal_K - 28.10.2009 18:35 Witam wszystkich ! ![]() Nazywam sie Michal mam 19 lat i pochodze z gdańska ,jednak zycie wyzucilo mnie za granice juz 3 lata temu ... Skonczylem liceum w Irlandii teraz jestem w Anglii i lada dzien zaczynam kursy komputerowe aby zdobyc kwalifikacje :)Planuje otwozyc swoj serwis komputerowy ,ale jednoczesnie rozwijac sie w jakiejs dobrej firmie ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() RE: Poznajmy się - nieboraku - 04.11.2009 15:26 Przywitac sie chcialem jako nowy tutaj - mam na imie Lukasz i od kilku dni mecze Windows 7 Professional - poki co z bardzo pozytywnymi efektami. No moze oprocz TDU, ktore nie chce mi sie zainstalowac ![]() Pozdrawiam wszystkich RE: Poznajmy się - Admin - 05.11.2009 18:28 Witamy serdecznie wszystkich nowych userów ![]() RE: Poznajmy się - Duck - 07.11.2009 14:33 Witam! Mam na imię Michał, mam 20 lat i piszę do Was z Krakowa (był już ktoś stąd?) , gdzie studiuję Transport na Politechnice Krakowskiej. Dzięki MSDNAA mam Se7ena. Szukając pierwszych informacji o systemie trafiłem na to Forum i mam nadzieję, że zagoszczę tu jak najdłużej ![]() Pozdrawiam! RE: Poznajmy się - tomekstanek93 - 08.11.2009 12:41 Witam! Mam na imię Tomek i mam 16 lat. Jestem z pod Wa-wy. Uczę się w Technikum Informatycznym. Forum mi sie bardzo podoba. Ludzie różni ![]() RE: Poznajmy się - P.I.W.O. - 26.11.2009 21:54 Cześć właśnie przesiadłem się na siódemkę i już mam pewien kłopot ale o tym napisze w odpowiednim dziale. RE: Poznajmy się - Admin - 26.11.2009 22:15 Hej. Pisz śmiało oby w odpowiednim dziale ![]() RE: Poznajmy się - Janus - 04.12.2009 04:09 Witam wszystkich na forum ![]() Mam na imię Rafał mieszkam nie daleko Poznania. Win 7 właściwie dopiero będę miał jak sobie zainstaluję, bo postanowiłem się przesiąść z XP ![]() Tylko muszę się tak zebrać w sobie ![]() Nie będę pisał na razie ile mam lat, bo byście zaraz stąd uciekli, bo geriatryczne towarzystwo się wprowadziło na forum ![]() Lubię jeździć na koncerty, lubię dobry film, jestem samoukiem jeśli chodzi o informatykę, jestem nadwornym serwisantem rodziny i znajomych ![]() RE: Poznajmy się - HrabiaHodon - 04.12.2009 08:00 Siemanko, Mam 24 lata, znajomi do mnie mówią Łukasz, więc istnieje pewna teza, że mam tak na imię ![]() Pozdrawiam, RE: Poznajmy się - MAciachPaN - 04.12.2009 18:32 Mam 23 lata, mam na imię Krzysiek znajomi mówią na mnie Maciach. Mieszkam w Moczydlnicy Klasztornej taka mała wiocha ![]() RE: Poznajmy się - Admin - 04.12.2009 21:14 Witamy serdecznie i zachęcamy do uczestnictwa w dyskusjach ![]() RE: Poznajmy się - Lalik - 31.01.2010 14:41 Cześć ! Trochę sie spóźniłam ![]() ![]() Mam na imię Jola, zawsze będę miała 18 lat ![]() RE: Poznajmy się - War_3_ - 31.01.2010 14:48 Duchem Lalik, duchem ![]() Krzysztof, lat dwadzieśnia-wiele-kilka student (nawet) informatyki roku czeciego( połowa), Przy okazji ojciec Katarzyny ciut-nad-rocznej. Przezwisk i ksywek nie wymienię z racji ich mnogości i lokalności (zależy gdzie, taka ksywka) ![]() Przyszły administrator systemów operacyjnych i baz danych ^^^ RE: Poznajmy się - Lalik - 31.01.2010 15:04 Aj się rozpisałeś a ja myślałam, że ma być krótko i zwięźle ![]() Więc dopiszę, tak duchem duchem ![]() A w życiu bez ksywek ![]() ![]() Mama prześlicznej ciut-dwuletniej panienki ![]() RE: Poznajmy się - PLANETKA - 21.02.2010 11:44 Witam mam na imię Grzegorz, latek nie podam bo i po co ,mieszkam na śląsku i odkąd zainstalowałem Windows 7, szukałem takiego właśnie forum, i znalazłem. ![]() ![]() ![]() RE: Poznajmy się - SzawełXIII - 21.02.2010 16:55 Witam wszystkich. Na imię mam Paweł i mieszczę się w przedziale wiekowym 15-16. Siedzę ukryty w bunkrze, w bieszczadzkim lesie. Lubię książki (dramaty, kryminały, horrory, trochę fantasy). Z muzyki to klasyka rocka i metal. Windowsem 7 dysponuję od 5 miesięcy. Wcześniej miałem do czynienia z 98, XP i Vistą. Czasem używam Linuxa (Ubuntu, Mandriva, SUSE-nic zaawansowanego). Ze sportów lubię akrobatykę (którą z resztą uprawiam) i sporty motorowe-jedynie bierny fan. Regulamin i Netykietę przeczytałem. Mam nadzieję, że pomimo mojego wieku będzie nam się miło pisało i rozwiązywało problemy. W razie czego-pytać. Jeszcze raz: Cześć! RE: Poznajmy się - procesor - 21.02.2010 17:18 Lalik ty przypadkiem nie ściemniasz trochę z tym wiekiem? ![]() A ja mam na imię Johnson i mam 22 lat =) Studiuje na Wyższej Szkoły Oficerskiej Sił Powietrznych w Dęblinie kierunek Bezpieczeństwo Narodowe. Lubię grać i nie mogę żyć bez kompa i muzyki ![]() Pozdrawiam ;P RE: Poznajmy się - slump - 21.02.2010 17:23 Nie ściemnia procesor, jak dorośniesz ![]() ![]() RE: Poznajmy się - procesor - 21.02.2010 17:27 (21.02.2010 17:23)slump napisał(a): Nie ściemnia procesor, jak dorośniesz Ja tam już jestem dorosły ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Poznajmy się - slump - 21.02.2010 17:31 No 18, a jak chcesz napisać większą liczbę to zastanów się czy Twoje zęby są tego warte ![]() ![]() |