Kłopot z uruchomieniem programu - prośba o konfigurację antywirusa - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Kłopot z uruchomieniem programu - prośba o konfigurację antywirusa (/klopot-z-uruchomieniem-programu-prosba-o-konfiguracje-antywirusa-7212-t) Strony: 1 2 |
RE: Kłopot z uruchomieniem programu - prośba o konfigurację antywirusa - bodziulla - 14.06.2010 19:12 Możesz pokazać na zdjęciu jak masz ustawienia w tym programie. Wiesz co może spróbuj odinstalować tego Speeda (oraz wszystkie jego podzespoły) za pomocą np: Revo Uninstaller. Jak i również program Eseta z tym, że jak ten program odinstalujesz za pomocą w/w programu to do końca nie restartuj (gdy odinstalujesz za pomocą tego programu to restart). Później znajdź w systemie (foldery) pozostałości po obu programach i jak coś to je usuń. Nie wiem jakiego systemu używasz to podpowiedziałbym gdzie szukać pozostałości. Później pobierz najnowszego Eseta z ich strony. Gdy zainstalujesz Eseta to później podejdź do strony z Speed i zainstaluj najnowszy. Z tym, że wszystko zrób jako admin wiesz o co chodzi. Wiem, że ponoć próbowałeś ale myślę, że spróbować można jeszcze raz. Tylko odinstaluj za pomocą tego programu. RE: Kłopot z uruchomieniem programu - prośba o konfigurację antywirusa - PLANETKA - 20.06.2010 22:23 No to pozwoliłem se odświeżyć mój temat, kto ma jeszcze jakieś propozycje aby ten program odpalił wreszcie, na mym Windows 7 professionalu i aby, ten nod nie przeszkadzał bo nadal nie działa mi ten program ok. |