![]() |
Komunikat o nieoryginalności Windows - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Komunikat o nieoryginalności Windows (/komunikat-o-nieoryginalnosci-windows-6788-t) Strony: 1 2 |
RE: Komunikat o nieoryginalności Windows - procesor - 23.05.2010 18:57 A dlaczego edytujesz moich postów? oO. Moja wina że wy nie czytacie dokładnie co ja piszę? Cytat:Skoro twierdzisz, że wszystko jest OK Nigdzie nie mówiłem że wszystko jest OK. Skoro w właściwościach pisze że system jest aktywowany a ciągle wyskoczy komunikat z mam nielegalny windows no to dla ciebie w porządku? RE: Komunikat o nieoryginalności Windows - Nostromo - 23.05.2010 19:46 Jestem po twojej stronie i wcale nie uważam, że to jest w porządku żeby zakupiony za niemałe pieniądze produkt nie spełniał wymagań. Rozumiem twoje rozgoryczenie, nie zrzucaj winy na nas za błędy innych, wciąż szukamy rozwiązania i nie dziw się niepoważnym z pozoru pytaniom i pomysłom. Podejrzewam, że twój system mógł być aktywowany innym kluczem niż ten który otrzymałeś z laptopem. Doraźnie możesz odinstalować tą felerną aktualizację. RE: Komunikat o nieoryginalności Windows - procesor - 24.05.2010 01:33 Cytat:Zapoznaj się z Regulaminem, §2 pkt. 4. Twoje posty zawierają tak wiele niepotrzebnych odnośników i błędów językowych, że dla lepszego zrozumienia twojego problemu konieczne jest porządkowanie każdego twojego posta. Celowo nie "czyszczę" tego powyżej ^.A ja ciebie zapraszam do przeczytania mojego podpisu. Cytat:Doraźnie możesz odinstalować tą felerną aktualizację. Nie można odinstalować. |