![]() |
Duże zużycie pamięci ram i procesora. Windows 7 x32 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Duże zużycie pamięci ram i procesora. Windows 7 x32 (/duze-zuzycie-pamieci-ram-i-procesora-windows-7-x32-4767-t) Strony: 1 2 |
RE: Duże zużycie pamięci ram i procesora. Windows 7 x32 - Aqual - 25.02.2010 10:56 hmm... Sunriser Seven lepiej nie będę używał. Nie jestem tak bardzo obeznany w komputerach tak jak wy i jeszcze mógłbym coś rozwalić ;P A tak w ogóle to co opłacało by mi się wymienić w komputerze? Chodzi o sprzęt bo jak wiadomo technologia idzie do przodu a komputer miałem składany jakiś czas temu, i nie chciał bym się zawieść gdy jakaś gra, program odmówi działania ;]. Dziękuje za wszystkie dotychczasowe porady, pomogły ;] Pozdrawiam Aqual RE: Duże zużycie pamięci ram i procesora. Windows 7 x32 - Lalik - 25.02.2010 12:54 Odnośnie Sunrise Seven i tej opcji bardzo dobra decyzja, odnośnie sprzętu i gier ja ci nie pomogę szczerze mówiąc nie mam o tym zielonego pojęcia ponieważ nie gram. Ramu możesz dokupić, z resztą na pewno ci pomogą koledzy na forum oni są bardziej oblatani w tych sprawach ![]() RE: Duże zużycie pamięci ram i procesora. Windows 7 x32 - Lalik - 25.02.2010 21:42 Wrzuć screeny z podglądu zdarzeń. RE: Duże zużycie pamięci ram i procesora. Windows 7 x32 - Aqual - 25.02.2010 21:46 Sorry za pytanie, ale jestem w podglądzie zdarzeń i co dalej? ![]() RE: Duże zużycie pamięci ram i procesora. Windows 7 x32 - Dzejkop - 25.02.2010 21:48 (25.02.2010 21:46)Aqual napisał(a): Sorry za pytanie, ale jestem w podglądzie zdarzeń i co dalej?W podglądzie zdarzen wykonujesz screeny: Klawisz PrtScr na klawiaturze, później wchodzisz do Painta, Ctrl+V, zapisujesz jako PNG, wrzucasz na forum jako załącznik. RE: Duże zużycie pamięci ram i procesora. Windows 7 x32 - Lalik - 25.02.2010 21:49 W błędy tam zobaczysz jakie błędy występują i wklej na forum screen z podglądu tych błędów. Jeszce jakbyś kliknął tą zakładkę z błędami byłoby super, podświetlił być błąd tak, żeby było widać jego id i co go powoduje to już rewalka by była ![]() RE: Duże zużycie pamięci ram i procesora. Windows 7 x32 - Aqual - 25.02.2010 21:55 Prosze bardzo. Edit@ 4.jpg to podświetlony błąd. RE: Duże zużycie pamięci ram i procesora. Windows 7 x32 - Lalik - 25.02.2010 22:02 Jeszce raz to zrób tylko podświetl te błędy zrobisz to klikając na nich ![]() Jak instalowałeś tego Photoshopa? Masz wersję dla 7 czy jakąś starszą ? Jeśli tak instalowałeś ją w trybie zgodności ? ewidentnie ona ci powoduje zawiedzenia tych błędów chyba jest sporo, pierwsze co ci mogę radzić to przeinstalowanie w trybie zgodności jeśli to starsza wersja, a najlepiej zainstalować wersję kompatybilną z 7 z tego co się orientuję photoshop ma problemy z 7 na ile nie wiem nie używałam. RE: Duże zużycie pamięci ram i procesora. Windows 7 x32 - Aqual - 26.02.2010 08:42 A więc tak... Posiadam Photoshop CS3, był on instalowany na XP na początku, gdy już przesiadłem się na Windows Seven zainstalowałem go, i niestety przestaje odpowiadać. Program ściągnę kompatybilny z Windows 7 ;] dzięki za poradę. A właśnie czytałem o Trybie XP Mode, podobno tryb ten pozwala uruchomić aplikacje, gry działające na XP, a na Seven nie działające. Powoduje on jakieś szkody? Mam kilka gier, programów co na Seven ani rusz, dlatego chciałbym tym spróbować. Opis tego trybu znalazłem tutaj: http://windows7forum.pl/tajna-bron-windows-7-tryb-XP-mode-tutorial-t-1413.html Pozdrawiam Aqual |