![]() |
Jaki klient poczty? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Windows 7 (/windows-7-4-f) +--- Dział: Dyskusja ogólna (/dyskusja-ogolna-5-f) +--- Wątek: Jaki klient poczty? (/jaki-klient-poczty-462-t) Strony: 1 2 |
RE: Jaki klient poczty? - boryspol - 26.02.2010 20:01 Witam serdecznie wszystkich użytkowników Win 7 Klienta poczty systemu Windows to używałem chyba ostatnio w win98se. Windows 7 to mój następny "legalny" system win. Niestety jakoś nie widzę, aby ten nowy program pocztowy w jakiś sposób mógł być lepszy od Outlook Express. Jestem zmartwiony. Najbardziej mnie martwi, ze nie mogę w nim dodać do poczty wychodzącej podpisu w .htm Jakoś nie widzę innego klienta poczty który by mi to robił ![]() Jak sobie z tym radzicie ? RE: Jaki klient poczty? - cajar - 18.03.2010 22:27 Ja używam Mozilla Thunderbird - wg mnie jest godny polecenia ![]() RE: Jaki klient poczty? - bercikk - 25.03.2010 21:09 Mozilla Thunderbird. Polecam. Działa szybko, sprawnie i bez problemów. Win7 64bit. |