Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Rozwiązany Nie działa klawiatura, internet, chrome i avast - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Bezpieczeństwo Windows 7 (/bezpieczenstwo-windows-7-15-f)
+---- Dział: Logi (/logi-54-f)
+---- Wątek: Rozwiązany Nie działa klawiatura, internet, chrome i avast (/nie-dziala-klawiatura-internet-chrome-i-avast-44287-t)

Strony: 1 2

RE: Nie działa klawiatura, internet, chrome i avast - Nostromo - 10.03.2015 17:40

zresetuj Chrome
Resetowanie ustawień przeglądarki Chrome

RE: Nie działa klawiatura, internet, chrome i avast - Aconcagua - 18.03.2015 15:05

(10.03.2015 16:38)Illidan napisał(a):  Co dokładnie dzieje się z Chrome?

(10.03.2015 17:40)Nostromo napisał(a):  zresetuj Chrome
Resetowanie ustawień przeglądarki Chrome

Nie mogę go zresetować bo chrome w ogóle się nie uruchamia tak jak to opisałem w pierwszej poście. Wyskakuje błąd "Program Google Chrom przestał działać"

RE: Nie działa klawiatura, internet, chrome i avast - Illidan - 18.03.2015 17:45

Usuń Chrome za pomocą GeekUnintaler,dokładnie wyczyścić system z resztek po tym programie i zainstaluj na czysto od nowa.

RE: Nie działa klawiatura, internet, chrome i avast - Aconcagua - 18.03.2015 19:42

Pobawiłem się, kliknąłem na ikonkę chrome "Nowe okno incognito" i przeglądarka się włączyła.
Zamknąłem ją i włączyłem normalnie i wszystko hula Szczerbaty
Wyeksportuje zakładki i może wypierdzielą ją doszczętnie aby przeczyścić wszystko ładnie i pięknie.
Dzięki chłopaki za pomoc!