Rozwiązany Sterowniki ATI powodują Blue screeny (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Rozwiązany Sterowniki ATI powodują Blue screeny (rozwiązany) (/sterowniki-ati-powoduja-blue-screeny-rozwiazany-4381-t) Strony: 1 2 |
RE: Sterowniki ATI powodują Blue screeny - slump - 11.02.2010 01:10 Ad przywrócenia do życia Twojego bootmgr spróbuj tego: Odpal kompa z płyty daj naprawę ale użyj wiersza poleceń jak ci się już włączy wpisz po kolei Cytat:bootrec /fixmbr Mam nadzieje, że ożywi Ci to system. Następnie pożycz od kogoś ram, tylko sprawdź aby był kompatybilny i zobacz czy z nim będzie taki sam problem. Skorzystaj z gwarancji jeśli Ci jeszcze lub w ogóle przysługuje i zażądaj wymiany ramu na kompatybilny z Twoim sprzętem. Informuj nas jeśli podmiana ramu na odpowiedni nie rozwiąże problemu. RE: Sterowniki ATI powodują Blue screeny - kabum - 11.02.2010 01:19 A, że tak spytam czy w ogóle przysługuje mi takie prawo w sklepie odnośnie wymiany pamięci ram na kompatybilne? RE: Sterowniki ATI powodują Blue screeny - slump - 11.02.2010 01:41 Złożyli Ci obietnice, że nie będzie problemów a są, jeśli masz paragon możesz je reklamować bo nie działają poprawnie i to wystarczy. Ogólnie przedstaw problem grzecznie i miło, jak trafisz na normalnych ludzi to nie będzie problemu z wymiana bo przecież nie oddajesz a chcesz wymiany na produkt który będzie działać. Ale to zostaw sobie w obwodzie, Zrób to co proponowałem prędzej czyli odratuj system i włóż do niego kompatybilne pamięci i dopiero jak to rozwiąże problem wiesz, że coś nie tak jest z ramem. RE: Sterowniki ATI powodują Blue screeny - kabum - 11.02.2010 01:45 System byłem zmuszony postawić na nowo bo nawet z płytki nie chciał uruchomić opcji naprawy. Postaram się zrobić tak jak mówiłeś. RE: Sterowniki ATI powodują Blue screeny - Lalik - 11.02.2010 09:24 Napisz co się będzie działo po wymianie ramu, moim zdaniem tu tkwi cały problem. RE: Sterowniki ATI powodują Blue screeny - kabum - 11.02.2010 12:13 Inne pamięci typu "uniwersalne" czyli goodramy działają bez problemu... RE: Sterowniki ATI powodują Blue screeny - Lalik - 11.02.2010 12:15 Masz odpowiedź reklamuj tamte bo to paranoja, zapewniali cię że będą działać, innego wyjścia nie masz bardziej ci już nie pomożemy, jedyne co to przyczynę problemów poznałeś RE: Sterowniki ATI powodują Blue screeny - kabum - 11.02.2010 12:22 No chyba tak i dziękuje za pomoc |