![]() |
Rozwiązany Windows 7 a sterowniki - (ASUS) (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Rozwiązany Windows 7 a sterowniki - (ASUS) (rozwiązany) (/windows-7-a-sterowniki-asus-rozwiazany-438-t) Strony: 1 2 |
RE: Windows 7 a sterowniki.. (ASUS) - kajo29 - 17.11.2009 12:02 Witam. Ja wyłączyłem tylko ten obsługujący kamerę. RE: Windows 7 a sterowniki.. (ASUS) - saja88 - 16.02.2010 14:56 Witam! Mam problem ze sterownikami do chipsetu w laptopie z serii F5RL (przegrzewa się procesor). Orientujecie się, czy będą zaktualizowane sterowniki do tej serii, oraz czy da się rozwiązać problem wcześniej. RE: Windows 7 a sterowniki.. (ASUS) - Lalik - 16.02.2010 15:20 Moim zdaniem zamiast szukać sterownika zacznij od gruntownego czyszczenia laptopa, sprężonym powietrzem zdięcie obudowy i dokładnie przedmuchanie wszystkich wiatraków. Jeśli laptop będzie dalej się grzał będziemy szukać dalej. RE: Windows 7 a sterowniki.. (ASUS) - saja88 - 16.02.2010 16:58 Aż taki głupi nie jestem ![]() RE: Windows 7 a sterowniki.. (ASUS) - Lalik - 16.02.2010 19:29 Xo to nie 7, jeśli laptop jest słabszej konstrukcji, będzie sie grzał bardziej niż z zainstalowanym XP jakbyś mógł to powiedz jakie osiąga temperatury i czym to mierzysz ? RE: Windows 7 a sterowniki.. (ASUS) - slump - 16.02.2010 20:04 Zapoznaj się z: Szukanie i aktualizacja sterowników oraz identyfikacja sprzętu (porada) a dowiesz się czy masz aktualne sterowniki a jeśli nie, to jak je zaktualizować. RE: Windows 7 a sterowniki.. (ASUS) - saja88 - 16.02.2010 21:34 Właśnie mam problem ze sterownikami, nie mogę znaleźć sterowników do chipsetu, lapek "chodzi" na domyślnych sterownikach wina, te z Visty nie pasują. RE: Windows 7 a sterowniki.. (ASUS) - Lalik - 16.02.2010 22:12 Skorzystaj z driver maxa w poradzie slumpa a na pewno ci znajdzie, możesz też w celu szybszego downloadu wykorzystać dwa konta jeśli masz dwa adresy do rejestracji, ponieważ wersja free ogranicza się do 2 sterowników na dobę, jako pierwsze zaktualizuj te do chipsetu. Jakie masz temperatury na tym laptopie ? RE: Windows 7 a sterowniki.. (ASUS) - saja88 - 18.02.2010 11:03 Udało mi się dojść co i jak ![]() Dzięki za link do tego programu ze sterownikami, wynajduje mi właściwe sterowniki do mojego sprzętu, co mam nadzieje, poprawi wydajność i jakość działania. Dziękuje za pomoc. Kliknąłem już w "dymki" pomógł przy postach, które mi pomogły. RE: Windows 7 a sterowniki.. (ASUS) - Lalik - 18.02.2010 11:09 Super ![]() ![]() |