Rozwiązany nie mogę zainstalować myszki - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Rozwiązany nie mogę zainstalować myszki (/nie-moge-zainstalowac-myszki-42423-t) Strony: 1 2 |
RE: nie mogę zainstalować myszki - beabea - 11.12.2014 07:22 Skoro masz dysk odzyskiwania, to przywróć system do stanu fabrycznego. RE: nie mogę zainstalować myszki - Roxusmax - 15.12.2014 17:27 Jeśli przywrócę dysk to dane z dysku logicznego ( D ) zostaną czy będą skasowane? Jeszcze jedno. Jak jest włączony dźwięk w lapku to co jakiś czas pojawia się sygnał włączania/odłączania sprzętu a przed problemem tego nie było. Czy to coś podpowie czy już nic więcej się nie dowiem? RE: nie mogę zainstalować myszki - Roxusmax - 21.12.2014 13:58 Skoro nikt już nie pomoże to proszę zamknąć a nawet usunąć bo recovery albo reinstall mnie nie urządza a myślę że takie rozwiązanie to każdy potrzebujący znajdzie w bylegooglowym adresie a nie w poważnym forum tematycznym. W każdym bądź razie dziękuję za próby pomocy i pozdrawiam RE: nie mogę zainstalować myszki - beabea - 22.12.2014 12:43 Skoro pojawia się dźwięk włączania/odłączania sprzętu, to może jest to jakiś problem sprzętowy? A próbowałeś też na koncie prawdziwego administratora (ten włączany przez konsolę)? RE: nie mogę zainstalować myszki - Roxusmax - 25.12.2014 22:43 Próbowałem.Nic nie dało.Gość na Precylu mi poradził ale nic innego nie zaproponował. Próbowałem z od razu odpalonego admina i po restarcie systemu RE: nie mogę zainstalować myszki - Roxusmax - 11.03.2015 10:05 dzięki za każdą próbę pomocy.zawsze miło móc się do kogoś zwrócić o pomoc. Problem rozwiązał się sam. Zaczęły instalować się aktualizacje systemu (a wcześniej nie chciały) i po tym fakcie można już było instalować nowe urządzenia na usb . Myszka śmiga jak złoto. Temat uważam za zakończony i proszę moda o zamknięcie. |