![]() |
Avast 5.0 dla Windows 7 (download) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Bezpieczeństwo Windows 7 (/bezpieczenstwo-windows-7-15-f) +--- Wątek: Avast 5.0 dla Windows 7 (download) (/avast-5-0-dla-windows-7-download-3835-t) Strony: 1 2 |
RE: Avast 5.0 dla Windows 7 (download) - ihatebuffering - 30.01.2010 13:41 A ja mam taką zasadę co jest wbudowane w sam system nie może być dobre a na pewno lepsze od tych firm które się tym zajmują ( zapora windows, windows defender i śmieszny UAC, zarządzanie partycjami, defragmentator itp.). Pierwsze co robię po instalacji systemu to wyłączam zaporę i ten upierdliwy UAC. RE: Avast 5.0 dla Windows 7 (download) - Miszczu - 30.01.2010 17:43 (30.01.2010 10:10)ihatebuffering napisał(a): A ten miszczu się z choinki urwał ? Jeśli nie masz antiwira to jakim cudem wiesz, że nie masz syfów ? Śmiać mi się chce z takich specjalistów.. Tego nie wiem, zresztą, nawet mając NAJLEPSZEGO antywirusa jaki jest dzisiaj dostępny i tak będziesz miał syf, bo nie ma szans, że wszystko wykryje. Jednak wiem na pewno, że nie ma ich wiele, bo komp nie zwolnił, a nawet jeśli, to jest to niezauważalne na co dzień. W kwestii specjalisty - bardzo dziękuję za uznanie, też jesteś fajny ; ) Cytat:Pierwsze co robię po instalacji systemu to wyłączam zaporę i ten upierdliwy UAC.Jako zaawansowany użyszkodnik możesz sobie pozwolić na wyłączenie UAC, ale dla początkujących - albo inaczej - dla tych, co klikają we wszystko YES / TAK / OK ta opcja jest idealna. RE: Avast 5.0 dla Windows 7 (download) - Nostromo - 30.01.2010 18:37 Dołączę do tej sympatycznej dyskusji kilka moich aktualnych zrzutów ekranowych, które zrobiłem chwilę temu... ![]() ![]() ![]() Od ponad miesiąca nie korzystam z antywirusa. Zapora systemowa, wyłączony UAC, czasem skan Malwarbytes Anti-Malware + rozsądek. Nie spotkałem na ulicy nikogo w kasku na głowie, a tyle sopli zwisa z dachów... ![]() RE: Avast 5.0 dla Windows 7 (download) - stingear - 02.02.2010 21:34 Wersja polska dostępna do pobrania tutaj: [urln=http://www.instalki.pl/programy/download/antywirusy/avast!_Home_PL.php]Avast![/urln] Pozdrawiam |