![]() |
Rozwiązany Po zmianie ikon nie moge powrócić do standardowych - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Windows 7 (/windows-7-4-f) +--- Dział: Multimedia i dodatki (/multimedia-i-dodatki-7-f) +---- Dział: Kompozycje (/kompozycje-33-f) +---- Wątek: Rozwiązany Po zmianie ikon nie moge powrócić do standardowych (/po-zmianie-ikon-nie-moge-powrocic-do-standardowych-3713-t) Strony: 1 2 |
RE: Po zmianie ikon nie moge powrócić do standardowych - kuba1961 - 16.01.2010 18:05 Właśnie. Jak odpalę IconPackager to on właśne te Glossary Blue wskazuje jako oryginalne. Będę podmieniał dll. RE: Po zmianie ikon nie moge powrócić do standardowych - Nostromo - 16.01.2010 18:07 No nieźle sobie namieszałeś na "tej" stronie czytam: Jeżeli instalowałeś z tych paczek które są w temacie to w środku jest plik uninstall.cmd <-- klikasz na niego i sam wszystko usunie i przywróci te standart, a tu figa...Może wyjściem jest naprawa systemu płytką? RE: Po zmianie ikon nie moge powrócić do standardowych - Lalik - 16.01.2010 18:11 (16.01.2010 18:05)kuba1961 napisał(a): Właśnie. Jak odpalę IconPackager to on właśne te Glossary Blue wskazuje jako oryginalne. Będę podmieniał dll. To faktycznie narobiłeś sobie roboty ![]() RE: Po zmianie ikon nie moge powrócić do standardowych - kuba1961 - 16.01.2010 18:38 Ano narobiłem ale kolega podesłał mi pliki dll i już po podmianie wszystko wróciło do normy . No nie do końca. Na pulpicie miałem plik .doc i co dziwne w całym systemie mam niewłaściwą ikonę tych plików. Czy ktoś wie jak naprawić tą jedna ikonę? RE: Po zmianie ikon nie moge powrócić do standardowych - Lalik - 16.01.2010 18:39 Tune Up ![]() RE: Po zmianie ikon nie moge powrócić do standardowych - kuba1961 - 16.01.2010 18:58 Laik dzięki. Ponownie wgrałem TuneUp i stwierdziłem, że ikon niewłaściwych jest więcej. Ale opcja przywróć domyślne teraz zadziałała. |