BSOD: przy próbie wyłączenia systemu Windows 7 + Bład krytyczny podczas akt. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: BSOD: przy próbie wyłączenia systemu Windows 7 + Bład krytyczny podczas akt. (/bsod-przy-probie-wylaczenia-systemu-windows-7-blad-krytyczny-podczas-akt-35396-t) Strony: 1 2 |
BSOD: przy próbie wyłączenia systemu Windows 7 - irocket - 20.08.2013 13:19 Fajna nazwa wirusa: edfccebeaabdec.exe Przeskanuj system (kolejny raz), powyłączaj w msconfig w zakładce uruchamianie wszystko, co nie wiesz do czego służy. ps: wyedytuj temat - za długi (nie mieści się RE RE: BSOD: przy próbie wyłączenia systemu Windows 7 - unVertical - 20.08.2013 13:29 Dobrze zrobie to. Irytuje mnie tylko to, że za kazdym razem gdy włącze system ten program wyswietla mi w chmurce które to programy są w kwarantannie...i jak okres probny minie co sie stanie z tymi plikami ? A jeżeli spróbuje je usunąć ;> ? BSOD: przy próbie wyłączenia systemu Windows 7 + Bład krytyczny podczas aktualizacji - irocket - 20.08.2013 13:53 po okresie próbnym nie będzie ochrony live (skanować można dalej, ale tylko pełnym skanem chyba). Jeżeli z system nic się nie dzieje, to można na dobre usunąć te pliki z kwarantanny RE: BSOD: przy próbie wyłączenia systemu Windows 7 + Bład krytyczny podczas akt. - unVertical - 20.08.2013 14:18 Jak narazi nic złego sie nie dzieje, ale jesteś pewny że jak usune te pliki to nic nie stanie sie z systemem ? BSOD: przy próbie wyłączenia systemu Windows 7 + Bład krytyczny podczas aktualizacji - irocket - 20.08.2013 14:22 Nie ma żadnych systemowych plików, więc można wywalić. RE: BSOD: przy próbie wyłączenia systemu Windows 7 + Bład krytyczny podczas akt - unVertical - 20.08.2013 14:47 Postanowiłem tak jak kazałeś zrobić kolejny skan i troche sie tego nazbierało . Przed usunieciem chce być pewny czy nie zaszkodzi to mojemu kochanemu komputerowi więc wklejam tutaj screenshoot'a tego, co udało mi sie zebrać dzięki temu przydatnemu programikowi : http://s15.postimg.org/64245ktob/asdawdadsd.jpg RE: BSOD: przy próbie wyłączenia systemu Windows 7 + Bład krytyczny podczas akt. - irocket - 20.08.2013 15:12 Usuń wszystko, zrób skan, jak coś znajdzie, to usuń. RE: BSOD: przy próbie wyłączenia systemu Windows 7 + Bład krytyczny podczas akt. - unVertical - 20.08.2013 15:38 A i nie wiem czy mówiłem ale program który mi poleciłeś pomógł mi z Bluescreen'em. Dziekuje RE: BSOD: przy próbie wyłączenia systemu Windows 7 + Bład krytyczny podczas akt. - unVertical - 23.08.2013 16:47 (20.08.2013 15:38)unVertical napisał(a): A i nie wiem czy mówiłem ale program który mi poleciłeś pomógł mi z Bluescreen'em. Odświeżam temat bowiem po jakimś czasie znów zaczą mi wyskakiwać bluescreen i non stop program Malwarebytes wykrywa mi trojany (w szczególności w pliku svchost.exe) Co w tym przypadku powinienem zrobić? RE: BSOD: przy próbie wyłączenia systemu Windows 7 + Bład krytyczny podczas akt. - irocket - 23.08.2013 16:56 Trzeba może zrobić skany programem OTL (intrukcja: http://forum.komputerswiat.pl/forum-7/announcement-23-instrukcja-tworzenia-logow/ ), wrzuć wynikowe pliki na forum (albo na hosting i daj link) i napisz pw do usera Illidan czy może je sprawdzić. |