![]() |
BSOD: podczas odtwarzania wideo - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: BSOD: podczas odtwarzania wideo (/bsod-podczas-odtwarzania-wideo-34806-t) Strony: 1 2 |
RE: BSOD: podczas odtwarzania wideo - Illidan - 29.08.2013 01:16 W logach czysto.możesz usunąć OTL i ADWCleaner.Uruchom programy i w OTL kliknij na "Sprzątanie",usunie to program i jego kwarantannę.W ADWCleaner naciśnij na "Odinstaluj". Powiem Ci w takim razie nie wiem co jeszcze można zrobić...niż już tu nie zostało zrobione. Pokaż jeszcze kondycje dysku twardego.pobierz darmowy "CrystalDiskinnfo" i daj screen okna programu. Uruchom także Wiersz poleceń jako administrator i wpisz do niego komendę: CHKDSK /f /r przeskanuje ona dysk twardy w poszukiwaniu błędów i co da się to naprawi w uszkodzonych plikach. RE: BSOD: podczas odtwarzania wideo - Zajdel - 29.08.2013 10:32 [attachment=5553] RE: BSOD: podczas odtwarzania wideo - Illidan - 30.08.2013 03:11 Dysk twardy masz w porządku.Mi mo to możesz jeszcze zrobić : CHKDSK jak wpomniałem. W takim razie serwis pozostaje już tylko moim zdaniem.Masz na gwarancji kompa jeszcze? RE: BSOD: podczas odtwarzania wideo - Zajdel - 30.08.2013 09:54 Podczas CHKDSK stała się dziwna rzecz. Przy około 70% skanowania dysku C: nagle obraz zniknął, a wiatraki zaczęły chodzić na 100%. Odczekałem chwilę, lecz nic się nie zmieniło. Wcisnąłem reset, ale nic to nie dało. Dopiero po odcięciu prądu i ponownym uruchomieniu bios odpalił. Nie mam gwarancji, ale kiedyś zanosiłem go do serwisu to powiedzieli mi, że płyta główna jest wadliwa. Wymienili mi,a mimo tego problem znowu się pojawił. RE: BSOD: podczas odtwarzania wideo - Illidan - 30.08.2013 10:23 Ciekawe,może nie płyta a procesor.A to ciekawe z tyn Chkdsk.Spróbuj jeszcze w trybie awaryjnym systemu.Pokaż także S.M.A.R.T. dysku twardego,pobierz darmowy CrystalDiskInfo i zrób screen'a okna programu,pokaż na forum. RE: BSOD: podczas odtwarzania wideo - Zajdel - 30.08.2013 10:35 Wysłałem już SMART dysku twardego 2 posty wyżej. Zaraz odpalę w trybie awaryjnym i napiszę czy się udało RE: BSOD: podczas odtwarzania wideo - Illidan - 31.08.2013 01:08 A tak,sorry za ten "S.M.A.R.T." RE: BSOD: podczas odtwarzania wideo - Zajdel - 31.08.2013 10:39 Za każdym razem jak odpala mi sie CHKDSK to dzieje sie to samo, około 70% komputer się tak jakby resetuje i wiatraki chodzą na 100%, dopiero po odłączeniu prądu komputer w ogóle chce się włączyć. RE: BSOD: podczas odtwarzania wideo - Illidan - 01.09.2013 00:57 Ciekawe...A powiedz jeszcze jaki to masz zasilacz?Druga sprawa,ale to nie możliwe raczej...nie na CHKDSK...powiedz sprawdź temperatury komputera jak się da w spoczynku i stresie,zrób to "HWMonitor",porób zdjęcia okna programu. |