![]() |
Rozwiązany Za wyskoka temperatura procesora (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Rozwiązany Za wyskoka temperatura procesora (rozwiązany) (/za-wyskoka-temperatura-procesora-rozwiazany-3343-t) Strony: 1 2 |
RE: Za wyskoka temperatura procesora - ihatebuffering - 29.12.2009 20:50 Nie wiem dlaczego w Win 7 masz takie temp aż mi się nie chce wierzyć żeby inny OS = +10 Stopni na procku :o RE: Za wyskoka temperatura procesora - inziu - 30.12.2009 00:56 ![]() ![]() ![]() ![]() Opisałem problem na innym forum, gość również mi pisał ze 'doświadczył tego samego' ![]() Napisał, że obniżenie OC i będzie działał. Ale wtedy już nie pogram jak wcześniej ![]() RE: Za wyskoka temperatura procesora - slump - 30.12.2009 01:19 No ale czy to powód na rezygnację? Takie temperatury nie są zabójcze, a jak podkręcasz to zawsze będzie cieplej. Możesz jeszcze zainwestować w lepsze chłodzenie, lub przeczyścić radiatory, etc i dać nową pastę pomiędzy procek a radiator. RE: Za wyskoka temperatura procesora - ihatebuffering - 30.12.2009 10:09 No jak by nie patrzeć 50 stopni powiedzmy, że w stresie wzrośnie o max 15 to jest 65 stopni. To nie jest dużo , na moim Pentium 4 2.8 Ghz podkręconym do 3.6 miałem czasami nawet temp 83 Stopnie ![]() ![]() RE: Za wyskoka temperatura procesora - inziu - 30.12.2009 12:05 Raczej jest to powód na rezygnacje ;] niestety, windows7 jest świetny no ale... a w stresie max wzrasta troszeczkę więcej niż 15 stopni 50 stopni w iddle to jest dużo ;P poczytaj na innym forum a 83 stopnie tam jest już piekarnik ![]() ![]() ![]() RE: Za wyskoka temperatura procesora - inziu - 09.01.2010 23:50 Temperatury się uspokoiły.. ale jakim cudem. nie wiem ![]() ![]() Pozdrawiam |