Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Antyfani Facebooka oraz ci, co go nie mają, łączmy się! - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Inne (/inne-11-f)
+--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f)
+--- Wątek: Antyfani Facebooka oraz ci, co go nie mają, łączmy się! (/antyfani-facebooka-oraz-ci-co-go-nie-maja-laczmy-sie-19570-t)

Strony: 1 2

RE: Antyfani Facebooka oraz ci, co go nie mają, łączmy się! - LadyInBlue - 04.11.2011 20:28

Ja wyjątkowo nie znoszę Facebook'a, najgorzej z tego typu portali.

RE: Antyfani Facebooka oraz ci, co go nie mają, łączmy się! - peciaq - 04.11.2011 20:32

Asia ty nie marudź na Facebooka tylko nawalaj jeszcze 3 posty Zacieszacz

RE: Antyfani Facebooka oraz ci, co go nie mają, łączmy się! - LadyInBlue - 04.11.2011 20:35

Ależ proszę bardzo, czekam na wątki do odpowiedzi Zacieszacz

RE: Antyfani Facebooka oraz ci, co go nie mają, łączmy się! - sybic - 04.11.2011 21:32

Facebook - zjawisko kretynizmu najwyższej próby.

RE: Antyfani Facebooka oraz ci, co go nie mają, łączmy się! - KUKA1 - 05.11.2011 01:49

nie rozumiem po co ludzie tam sie zapisują. Z przyjaciółmi sie rozmawia przez telefon, na żywo. A te portale slużą do autopromocji: http://mailing.nie-spamuj.eu/kampania.html , to pokazania siebie, jaki to jestem super światowy,m inteligentny,m ładny i towarzyski. Często pokazujemy siebie lepiej, fałszywie zamazując rzeczywistość.

RE: Antyfani Facebooka oraz ci, co go nie mają, łączmy się! - Rukahs - 09.11.2011 16:28

I ja jak wyżej. Dla mnie Facebook ssie ;d jednak z niego korzystam, ale tylko dla nowinek ulubionych zespołów itp.

RE: Antyfani Facebooka oraz ci, co go nie mają, łączmy się! - bodziulla - 09.11.2011 22:35

Hej.
A ja jak Therma czyli "Nie cierpie portali społecznościowych":P
Ale trzeba przyznać, że idea powstania była inna od teraźniejszości a i jaką kase zarabiają na tym pomysłodawcy to trzeba im pozazdrościćCwaniak
Pzdr

RE: Antyfani Facebooka oraz ci, co go nie mają, łączmy się! - DonWiorek - 12.11.2011 20:35

Jeśli się nie mylę to jestem ósmy. Bo tyle postów że już nie wiem co myśleć Smutny. Tak czy siak Książce Twarzy mówimy stanowcze ''NIE!''

8.DonWiorek [lub Ogórek jak kto woli...]