Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Programy antywirusowe/pakiety zabezpieczające - jakich używacie? - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Bezpieczeństwo Windows 7 (/bezpieczenstwo-windows-7-15-f)
+--- Wątek: Programy antywirusowe/pakiety zabezpieczające - jakich używacie? (/programy-antywirusowe-pakiety-zabezpieczajace-jakich-uzywacie-18874-t)

Strony: 1 2

RE: Programy antywirusowe/pakiety zabezpieczające - jakich używacie? - peciaq - 01.11.2011 12:18

Ja się w końcu ustatkowałem z antywirem i mam KIS 2012 Zacieszacz

RE: Programy antywirusowe/pakiety zabezpieczające - jakich używacie? - jacek-placek - 01.11.2011 12:27

HeheheheZacieszacz Mogę jeszcze komuś sprezentować jedną licencję na KIS 2012Uśmiechnięty A jak się sprawuje Kuba KIS?

RE: Programy antywirusowe/pakiety zabezpieczające - jakich używacie? - Woloszynski - 01.11.2011 14:09

Dzięki za chęci - ale chyba najlepiej wiem, że ten cały pakiet PRO jest nic nie warty Zadowolony Odsyłam tutaj - http://www.dobreprogramy.pl/Comodo-i-jego-GeekBuddy-cz,Blog,28487.html

Z życzeniami miłego czytania (seria ma 3 części)

RE: Programy antywirusowe/pakiety zabezpieczające - jakich używacie? - jacek-placek - 01.11.2011 14:23

Pierwsze zdanie tego artykułu mówi samo za siebieUśmiechnięty jak zresztą na temat wszystkich programów, to pierwsze zdanie idealnie pasujeUśmiechnięty

RE: Programy antywirusowe/pakiety zabezpieczające - jakich używacie? - sseven - 01.11.2011 17:05

Od lat korzystam z XP i przez 95% czasu z Avasta, nie mam podstaw do narzekania oprócz jednego - od wydania wersji 6 częściej pojawiają się fałszywe alarmy podczas uruchamiania programów, ale to jest do przeżycia bez problemu. W ogóle nie zauważyłem obciążania systemu, ale to może zasługa tego, że mam 4GB pamięci? Nie korzystam z żadnego firewalla, tylko antywir.

Myślicie, że po jutrzejszej przesiadce na 7 odczucia będę miał takie same?

RE: Programy antywirusowe/pakiety zabezpieczające - jakich używacie? - Woloszynski - 01.11.2011 17:07

To zależy - jaka architektura? x64? x86?