![]() |
Programy antywirusowe/pakiety zabezpieczające - jakich używacie? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Bezpieczeństwo Windows 7 (/bezpieczenstwo-windows-7-15-f) +--- Wątek: Programy antywirusowe/pakiety zabezpieczające - jakich używacie? (/programy-antywirusowe-pakiety-zabezpieczajace-jakich-uzywacie-18874-t) Strony: 1 2 |
RE: Programy antywirusowe/pakiety zabezpieczające - jakich używacie? - peciaq - 01.11.2011 12:18 Ja się w końcu ustatkowałem z antywirem i mam KIS 2012 ![]() RE: Programy antywirusowe/pakiety zabezpieczające - jakich używacie? - jacek-placek - 01.11.2011 12:27 Hehehehe ![]() ![]() RE: Programy antywirusowe/pakiety zabezpieczające - jakich używacie? - Woloszynski - 01.11.2011 14:09 Dzięki za chęci - ale chyba najlepiej wiem, że ten cały pakiet PRO jest nic nie warty ![]() Z życzeniami miłego czytania (seria ma 3 części) RE: Programy antywirusowe/pakiety zabezpieczające - jakich używacie? - jacek-placek - 01.11.2011 14:23 Pierwsze zdanie tego artykułu mówi samo za siebie ![]() ![]() RE: Programy antywirusowe/pakiety zabezpieczające - jakich używacie? - sseven - 01.11.2011 17:05 Od lat korzystam z XP i przez 95% czasu z Avasta, nie mam podstaw do narzekania oprócz jednego - od wydania wersji 6 częściej pojawiają się fałszywe alarmy podczas uruchamiania programów, ale to jest do przeżycia bez problemu. W ogóle nie zauważyłem obciążania systemu, ale to może zasługa tego, że mam 4GB pamięci? Nie korzystam z żadnego firewalla, tylko antywir. Myślicie, że po jutrzejszej przesiadce na 7 odczucia będę miał takie same? RE: Programy antywirusowe/pakiety zabezpieczające - jakich używacie? - Woloszynski - 01.11.2011 17:07 To zależy - jaka architektura? x64? x86? |