![]() |
Rozbudowany gadżet do Windows 7? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Windows 7 (/windows-7-4-f) +--- Dział: Multimedia i dodatki (/multimedia-i-dodatki-7-f) +---- Dział: Gadżety Windows 7 (/gadzety-windows-7-32-f) +---- Wątek: Rozbudowany gadżet do Windows 7? (/rozbudowany-gadzet-do-windows-7-1856-t) Strony: 1 2 |
RE: Jak nazywa się ten rozbudowany gadżet do Windows 7? - Lalik - 05.11.2009 10:31 Ponieważ ikonki trzeba mieć masz goła wersje tak jak ja wiec tych dużych co były w pierwszym poście nie masz .... Musisz wejść w konfiguracje na ostatnia zakładkę i pozmieniać na dostępne tak jak ja to zrobiłam ..... a net ustawić pod swoja kartę sieciowa będziesz tam miał karty do wyboru .... to jest konfing kogos wiec troszku trzeba poprzestawiać ... ale to 2 minutki zabawy .... ![]() Spróbuje gdzieś wychaczyć paczkę tych ikonek .... ale nigdzie tego nie ma.... ![]() ![]() RE: Jak nazywa się ten rozbudowany gadżet do Windows 7? - kruper11 - 05.11.2009 10:37 Zaraz obadam i dzięki za szybki odzew ![]() ![]() RE: Jak nazywa się ten rozbudowany gadżet do Windows 7? - krz87 - 05.11.2009 19:12 (05.11.2009 08:56)Lalik napisał(a): To nie jest samurize tylko skorka do multimeter 2.10 tu jest konfiguracja na tą skorkę http://e.imagehost.org/download/0612/MMeter1 szukalam tego kilka dni poniewaz forum autora programu jest zamkniete na dowod moj pulpit .... Lalik, pochwal się jeszcze co masz na górze ekranu ;] RE: Jak nazywa się ten rozbudowany gadżet do Windows 7? - Lalik - 05.11.2009 19:50 To pasek ObjektDock są jeszcze inne ale ja wole ten ponieważ do niego jest chyba najwięcej dodatków .... ![]() ![]() ![]() RE: Jak nazywa się ten rozbudowany gadżet do Windows 7? - kruper11 - 05.11.2009 20:28 (05.11.2009 10:31)Lalik napisał(a): poniewaz ikonki trzeba miec masz goła wersje tak jak ja wiec tych duzych co byly w pierwszym poscie nie masz .... musisz wejsc w konfiguracje na ostatnia zakladkę i pozmieniac na dostepne tak jak ja to zrobiłam ..... a net ustawic pod swoja karte sieciowa bedziesz tam mial karty do wyboru .... to jest konfing kogos wiec troszku trzeba poprzestawiac ... ale to 2 minutki zabawy .... w tej zakłądce którą poleciłeś obadać nie włącza sie opcja zmiany ikonek niestety... RE: Jak nazywa się ten rozbudowany gadżet do Windows 7? - Lalik - 05.11.2009 20:47 Mi się normalnie włącza i pozmieniałam je na dostępne w mojej wersji programu .... Wchodzę normalnie w ustawienia na zakładkę more ...i odhaczam ptaszki po kolei ... najpierw pierwszy patrze co zniknęło jak pusty znaczek to klikam w strzałki (ponieważ po każdym kliknięciu w strzałkę zmienia się numerek w okienku po prawej a ten komputerek na gorze jest dopiero na pozycji 23) a na pulpicie jako pierwszy (okienka po lewej obok strzałek ustawiają pozycje) U mnie to wszytko działa a mam dokładnie ten sam plik konfiguracyjny...czasem trzeba się naklikać w te strzałki żeby znaleźć ikony ... Bo one są na końcu ale wydaje mi się ze i u ciebie muszą być ... wersje programu masz tą sama Napisz czy się połapałeś ....? RE: Jak nazywa się ten rozbudowany gadżet do Windows 7? - lordJim - 05.11.2009 21:08 Dzieks, działa ;o) RE: Jak nazywa się ten rozbudowany gadżet do Windows 7? - red-blade - 06.11.2009 20:01 Wszystko działa ![]() ![]() RE: Jak nazywa się ten rozbudowany gadżet do Windows 7? - Duck - 07.11.2009 14:18 Super, dzięki ![]() RE: Jak nazywa się ten rozbudowany gadżet do Windows 7? - damiano395 - 07.11.2009 15:01 Dzięki ![]() Tu macie fajną stronkę z ikonkami KLIK U mnie to tak wygląda: ![]() RE: Jak nazywa się ten rozbudowany gadżet do Windows 7? - Warson - 08.11.2009 00:43 A może mi ktoś w skrócie powiedzieć jak zrobić i co zrobić aby mieć podobny pulpit jak parę postów wyżej z ikonkami u góry i z tym fajnym sidebarem po lewej?? RE: Jak nazywa się ten rozbudowany gadżet do Windows 7? - stingear - 22.12.2009 10:34 Te ikonki u góry to aplikacja RockerDock, czyli taki multimedialny pasek wzorowany na Leopardzie, bardzo przydatna i funkcjonalna rzecz, w pełni edytowalna. Aplikacja po polsku, łatwa w obsłudze, można ją mieć stale widoczną lub ukrywaną za krawędzią ekranu. Do wyboru góra, duł oraz lewa i prawa strona pulpitu. Alternatywą dla tego paska jest CircleDock, jest to coś podobnego, tylko że w wersji okrągłej, którą możemy umieścić w dowolnym miejscu pulpitu. Jak ktoś, chce to mogę podesłać (nie)mały zestaw ikon do aplikacji. ![]() Do pobrania tu: RocketDockIconPackByStingear.rar Warson napisał(a):A może mi ktoś w skrócie powiedzieć jak zrobić i co zrobić aby mieć podobny pulpit jak parę postów wyżej z ikonkami u góry i z tym fajnym sidebarem po lewej? RE: Jak nazywa się ten rozbudowany gadżet do Windows 7? - Lalik - 28.03.2010 19:16 Ikony masz do wyboru w konfiguracji, musisz pokopać na pierwszy rzut oka wydaje się to skomplikowane, ale tak naprawdę jest proste. RE: Jak nazywa się ten rozbudowany gadżet do Windows 7? - Zajbatsu - 29.04.2010 16:56 Móglby ktoś wrzucić swoją konfiguracje z ikonkami niestety siedze i siedze i wraz mi nie wchodzi... ![]() RE: Jak nazywa się ten rozbudowany gadżet do Windows 7? - andzej00 - 11.10.2010 16:52 Siema! Sory ze odkopałem temat ale nie moge zrobic zeby to okienko było przezroczyste ;/. Czy potrzebny jest dodatkowy skin? A jesli nie to powiedzcie jak to zrobic ![]() |